Меню сайту
Категорії каталога
На часі [1039]
Тенденції [174]
Провідники диктату повідомляють [71]
Погляд [174]
Життя групи [120]
Технології [7]
Люди дії [8]
Корисні поради [16]
В цьому розділі можна ознайомитись з різними корисними порадами
Форма входу

+ Український Тиждень. Новини

Інформаційна картина дня від українського часопису "Тиждень".

добавить на Яндекс
З ПИТАННЯ РОЗМІЩЕННЯ БАНЕРНОЇ РЕКЛАМИ ЗВЕРТАЙТЕСЬ ЗА ТЕЛ.0685860339
Головна » 2011 » Січень » 27 » 19 га земель Львівського бронетанкового заводу вилучать під дорогу до «Євро»
13:05
19 га земель Львівського бронетанкового заводу вилучать під дорогу до «Євро»
Голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк сьогодні, 27 січня, побував з робочим візитом на ДП «Львівський бронетанковий ремонтний завод». Він повідомив про вилучення 19 га земель заводу для потреб «Євро-2012», будівництва доріг, інші об’єкти. Йдеться про дорогу, яка з’єднуватиме об’їзну дорогу і стадіон.
«Я мав розмову з Міністром оборони України, яка спонукала мене побувати на заводі. Сьогодні ми піднімаємо питання замовлень для заводу з модернізації техніки, зокрема, замовлень на експорт через підприємство Спецекспорт та ефективного використання земель заводу. Йдеться про вилучення земель для потреб «Євро-2012», будівництва доріг, інші об’єкти. Йдеться про дорогу, яка з’єднуватиме об’їзну дорогу і стадіон. Щодо замовлень від Міністерства оборони, то я щодо цього питання зустрічатимусь з міністром оборони України. Нові замовлення – це робочі місця, збільшення зарплати», – зазначив Цимбалюк.

Під будівництво дороги буде вилучено 19 га земель заводу, натомість Львівська міська рада має надати підприємству земельні ділянки потрібні для виробництва.

Основними напрямками діяльності Державного підприємства «Львівський бронетанковий ремонтний завод» є виконання державного замовлення Міністерства оборони України з метою підвищення боєздатності військ, за такими напрямками:

  • надання технічної допомоги військовим частинам, з виїздом у війська, з відновлення танків та спецтехніки;
  • проведення капітального ремонту з модернізацією танків всіх модифікацій, які є на озброєнні Західного оперативного командування та спеціальної бронетехніки на базі танків і танкоремонтних майстерень;
  • відновлення та ремонт складних агрегатів, вузлів, приладів та прицілів для експлуатаційних потреб Збройних сил України;
  • виготовлення для експлуатаційних потреб військ комплектів запасних частин та інструментів для роти 1:10, для батальйону 1:30, для полку 1:100. На заводі повністю освоєно виготовлення нових комплектуючих до цих комплектів;
  • виготовлення паркового обладнання для забезпечення експлуатаційних можливостей військ;
  • виготовлення нових видів спецтехніки та озброєння, а саме військового гусеничного тягача БТС-5Б з дванадцятитонною кран-стрілою;
  • виготовлення тягача ГПМ-54-01 з оновленою гідро-пневмосистемою, освоєння капремонту тягача ВТ-172 для потреб іноземного замовника.

Слід зазначити, що значна частина продукції підприємства експортується. Потенційними іноземними замовниками таких послуг та робіт, які сьогодні може надавати Державне підприємство «Львівський бронетанковий ремонтний завод» є країни СНД, Ближнього Сходу, Азії, африканські держави.

Також на підприємстві виготовляють світильники та люстри.

За матеріалами видання "ЗІК"

Категорія: На часі | Переглядів: 602 | Додав: fingert | Теги: вилучення земель | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
Друзі сайту
 
 
Українська експертно-правова лабораторія Юрія Мачулянського © 2024
Конструктор сайтів - uCoz