Меню сайту
Категорії каталога
На часі [1039]
Тенденції [174]
Провідники диктату повідомляють [71]
Погляд [174]
Життя групи [120]
Технології [7]
Люди дії [8]
Корисні поради [16]
В цьому розділі можна ознайомитись з різними корисними порадами
Форма входу

+ Український Тиждень. Новини

Інформаційна картина дня від українського часопису "Тиждень".

добавить на Яндекс
З ПИТАННЯ РОЗМІЩЕННЯ БАНЕРНОЇ РЕКЛАМИ ЗВЕРТАЙТЕСЬ ЗА ТЕЛ.0685860339
Головна » 2010 » Березень » 19 » Акція “Народна книгарня” біля “Сяйва”
22:34
Акція “Народна книгарня” біля “Сяйва”
У суботу, 20 березня, о 13:00 біля приміщення книгарні "Сяйво” - Велика Васильківська, 6 - відбудеться акція "Народна книгарня”.
Прямо на вулиці, біля входу до книгарні, що заблокований вантажівками, книговидавці продаватимуть книги, поетів читатимуть вірші, художники - малюватимуть картини.
Запрошуємо усіх небайдужих, хто не погоджується з продажем славетної книгарні в центрі міста та брутальний захопленням її "людьми у чорному”. Можна буде купувати, продавати, мінятися, дарувати книжки та представляти свої твори.
Під час акції активісти громадських рухів, у тому числі "ОПОРА”, "Збережи старий Київ”, "Комітет прямої дії”, "Фундація регіональних ініціатив” та бюро журналістських розслідувань "Свідомо” представлять ідею повернення книгарні до комунальної власності із утворенням там культурного центру із громадською наглядовою радою.
У вересні Шевченківська районна рада продала приміщення книгарні, що розміщувалася там з 1961 року, ТОВ "Абріль студіо” - за ціною
приблизно в десять разів нижче за ринкову. У лютому люди у чорному, які представляються співробітниками власника книгарні, захопили "Сяйво”, заварили двері й вікна металевими пластинами і поставили перед входом "Крази”. Після цього Шевченківська райрада скасувала рішення про виставлення "Сяйва” на продаж, але не сам продаж і угоду про передачу приміщення "Абріль студіо”
 
За матеріалами "Збережи старий Київ”
 

 
Переглядів: 546 | Додав: fingert | Теги: Сяйво | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
Друзі сайту
 
 
Українська експертно-правова лабораторія Юрія Мачулянського © 2024
Конструктор сайтів - uCoz