Меню сайту
Категорії каталога
На часі [1039]
Тенденції [174]
Провідники диктату повідомляють [71]
Погляд [174]
Життя групи [120]
Технології [7]
Люди дії [8]
Корисні поради [16]
В цьому розділі можна ознайомитись з різними корисними порадами
Форма входу

+ Український Тиждень. Новини

Інформаційна картина дня від українського часопису "Тиждень".

добавить на Яндекс
З ПИТАННЯ РОЗМІЩЕННЯ БАНЕРНОЇ РЕКЛАМИ ЗВЕРТАЙТЕСЬ ЗА ТЕЛ.0685860339
Головна » 2011 » Квітень » 7 » Анонс
21:57
Анонс

11 квітня 2011 року під головуванням заступника Міністра регіонального розвитку, будівництва та  житлово-комунального господарства України Григорія Семчука відбудеться круглий стіл, присвячений кращим практикам енергозбереження у житлово-комунальному господарстві України.

Круглий стіл "Досвід реалізації проектів та кращі практики щодо енергозбереження у житлово-комунальному господарстві України” проводиться за результатами проекту "Кращі практики енергозбереження на місцевому рівні”, що реалізовувався Центром громадської експертизи за підтримки Фонду Східна Європа на кошти, надані Посольством Швейцарії в Україні, Посольством Королівства Норвегія в Україні та Агентством США з Міжнародного Розвитку (USAID).

Мета круглого столу – обговорити наявний стан та проблеми щодо впровадження енергозбереження у житлово-комунальному господарстві України, а також з’ясувати основні перепони на шляху реалізації відповідних проектів на місцевому рівні.

До участі в круглому столі запрошені: представники Міністерства будівництва та житлово-комунального господарства України, місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, проектів міжнародної технічної допомоги та міжнародних донорських організацій, експерти українських аналітичних центрів та інших неурядових організацій, незалежні експерти, засоби масової інформації.

Початок заходу:  10.00

Адреса: зал засідань Міністерства будівництва та житлово-комунального господарства м. Київ, вул. Димитрова, 24, І поверх.

 Акредитація представників ЗМІ триває до 16 год.  8 квітня за тел. 207-18-38, 207-18-63

За матеріалами прес-служби Мінрегіону


Категорія: Погляд | Переглядів: 476 | Додав: fingert | Теги: енергозбереження | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
Друзі сайту
 
 
Українська експертно-правова лабораторія Юрія Мачулянського © 2024
Конструктор сайтів - uCoz