Меню сайту
Категорії каталога
На часі [1039]
Тенденції [174]
Провідники диктату повідомляють [71]
Погляд [174]
Життя групи [120]
Технології [7]
Люди дії [8]
Корисні поради [16]
В цьому розділі можна ознайомитись з різними корисними порадами
Форма входу

+ Український Тиждень. Новини

Інформаційна картина дня від українського часопису "Тиждень".

добавить на Яндекс
З ПИТАННЯ РОЗМІЩЕННЯ БАНЕРНОЇ РЕКЛАМИ ЗВЕРТАЙТЕСЬ ЗА ТЕЛ.0685860339
Головна » 2010 » Липень » 12 » Біля “Олімпійського” зносять тенісні корти і ковзанку
17:17
Біля “Олімпійського” зносять тенісні корти і ковзанку
Заступник голови Верховної Ради Микола Томенко направив депутатський запит до прем’єр Миколи Азарова стосовно недопущення знищення спортивних об’єктів на території НСК "Олімпійський”.
Так він відреагував не численні звернення спортсменів, які стурбовані тим, що на час чемпіонату ЄВРО-2012 бази їх підготовки закриваються, не зважаючи на те, що досі не затверджено плану їхнього відновлення та подальшого розвитку, повідомляє сайт політика.
Віце-спікер наголосив, що ситуація, яка склалася у зв’язку із загрозою безвідновного знищення спортивних об’єктів "Тенісні корти” та катка "Крижинка” на території "Олімпійського” є критичною, зважаючи на те, що роботи по їх руйнуванню вже розпочато.
Томенко також нагадав, що такі дії суперечать вимогам законодавства, зокрема, закону "Про фізичну культуру і спорт” та Постанові Верховної Ради "Про недопущення закриття та перепрофілювання закладів фізичної культури і спорту, баз олімпійської та паралімпійської підготовки, фізкультурно-оздоровчих і спортивних споруд, лікувально-фізкультурних закладів”.
У своєму запиті Томенко зазначив, що Міністерство у справах сім’ї, молоді та спорту мотивує необхідність знищення тенісних кортів та льодової ковзанки вимогами УЄФА щодо "зони гостинності” навколо стадіону, де проводитимуться матчі чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Натомість, представники Міністерства обіцяють відновлення або створення нових спортивних об’єктів відповідного профілю.
"На жаль, ці обіцянки не мають практичного підґрунтя, адже відновлення чи створення таких об’єктів наразі не передбачено жодною державною програмою”, - наголосив він.
Заступник голови ВР попросив прем’єра призупинити дії щодо знищення спортивних об’єктів "Тенісні корти” та "Крижинка” до затвердження програм їх відновлення або будівництва нових об’єктів відповідного профілю із визначенням необхідних обсягів та джерел фінансування.

За матеріалами видання "Українська правда"


Категорія: На часі | Переглядів: 450 | Додав: fingert | Теги: Закриття катків | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Друзі сайту
 
 
Українська експертно-правова лабораторія Юрія Мачулянського © 2024
Конструктор сайтів - uCoz