Меню сайту
Категорії каталога
На часі [1039]
Тенденції [174]
Провідники диктату повідомляють [71]
Погляд [174]
Життя групи [120]
Технології [7]
Люди дії [8]
Корисні поради [16]
В цьому розділі можна ознайомитись з різними корисними порадами
Форма входу

+ Український Тиждень. Новини

Інформаційна картина дня від українського часопису "Тиждень".

добавить на Яндекс
З ПИТАННЯ РОЗМІЩЕННЯ БАНЕРНОЇ РЕКЛАМИ ЗВЕРТАЙТЕСЬ ЗА ТЕЛ.0685860339
Головна » 2012 » Липень » 13 » Близнюк обурився непристойними темпами шарозалежного іпотечного кредитування
15:43
Близнюк обурився непристойними темпами шарозалежного іпотечного кредитування
В країні закладено основу для повноцінної реалізації соціальної ініціативи Президента по здешевленню іпотечних кредитів для громадян. Безпосередня реалізація розробленого Урядом механізму повинна розпочатися на місцях.
На цьому наголосив Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Анатолій Близнюк у четвер, 12 липня, під час кущової наради присвяченій координації зусиль з реалізації соціальних ініціатив Президента України щодо забезпечення житлом громадян. У заході взяли участь керівництво Рівненської, Волинської, Хмельницької та Тернопільської обласних державних адміністрацій, представники банківських установ та забудовників.
«Основу реалізації програми закладено. Практично, зараз маємо баланс обсягу запропонованого житла та кількості громадян, які бажають його придбати», – сказав Анатолій Близнюк.
За його словами, на сьогодні забезпечені всі умови для реалізації програми. До Міністерства щодня надходять пропозиції по нових об’єктах, засідання Міжвідомчої комісії по відбору об’єктів відбуваються кожного тижня.
«В той же час, який кінцевий результат? Вкрай мала кількість об’єктів та квартир надана від таких регіонів, як Житомирська, Закарпатська, Кіровоградська, Луганська, Одеська та Херсонська області. Натомість активно працюють із забудовниками та запропонували найбільшу кількість квартир Івано-Франківська, Рівненська, Сумська, Харківська та Київ», – наголосив очільник Мінрегіону.
Як повідомив Міністр, вже першу квартиру в Ужгороді за програмою здешевленою іпотеки отримала молода сім’я Скрипчуків. Проте навіть жодного іпотечного договору у рамках програми не укладено у Вінницькій, Донецькій, Житомирській, Кіровоградській, Луганській, Миколаївській, Одеській, Тернопільській, Херсонській, Хмельницькій, Черкаській, Чернівецькій областях, а також у Севастополі.
Нагадаємо, у рамках програми визначено 149 житлових об’єктів, в яких забудовниками запропоновано 5967 квартир. Загалом по Україні понад 8,4 тис. громадян виявили бажання отримати іпотечні кредити. Укладено 63 договори, найбільше з яких у Києві (23). Банками за цією програмою профінансовано тільки 31 кредит на загальну суму біля 10 млн. гривень. З них у м. Києві – 16 кредитів, шість у Сумській області, по три у Автономній Республіці Крим та Харківській області, по два у Полтавській та Харківській областях, по одному у Кіровоградській та Чернігівській областях.

За інформацією прес-служби Мінрегіону
Категорія: Провідники диктату повідомляють | Переглядів: 508 | Додав: archinfo | Теги: іпотека | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Друзі сайту
 
 
Українська експертно-правова лабораторія Юрія Мачулянського © 2024
Конструктор сайтів - uCoz