Меню сайту
Категорії каталога
На часі [1039]
Тенденції [174]
Провідники диктату повідомляють [71]
Погляд [174]
Життя групи [120]
Технології [7]
Люди дії [8]
Корисні поради [16]
В цьому розділі можна ознайомитись з різними корисними порадами
Форма входу

+ Український Тиждень. Новини

Інформаційна картина дня від українського часопису "Тиждень".

добавить на Яндекс
З ПИТАННЯ РОЗМІЩЕННЯ БАНЕРНОЇ РЕКЛАМИ ЗВЕРТАЙТЕСЬ ЗА ТЕЛ.0685860339
Головна » 2010 » Грудень » 18 » Борис Колесніков похвалив європідготовку столиці
14:09
Борис Колесніков похвалив європідготовку столиці
Віце-прем’єр-міністр – Міністр інфраструктури України Борис Колесніков похвалив столичну владу за суттєвий прогрес в останні місяці підготовки Києві до «Євро-2012».
«Нещодавно було проведене закрите засідання штабу, на якому розглядався стан об’єктів в столиці. Я задоволений результатами підготовки», – заявив урядовець в ексклюзивному інтерв’ю, опублікованому в четвертому номері вісника Інформаційного центру «Україна-2012».
Нагадаємо, 15 грудня 2010 року, у Києві відкрились три станції Куренівсько-Червоноармійської лінії Київського метрополітену – «Деміївську», «Голосіївську» та «Васильківську». Сьогодні місто-господар Київ відкрив ще одну транспортну артерію до «Євро-2012» – Дарницький залізнично-автомобільний міст з лівого берега на правий.
«Інше питання, що за браком часу ми не втілимо в життя все, що хотілось би. Наприклад, нереально «пустити» під землею транспорт. Ці роботи требу було б починати 3 – 4 роки тому. Щодо інших об’єктів є суттєвий прогрес. Я б поставив високу оцінку і команді, яка фахово підходить до вирішення всіх проблемних питань», – додав він.
Що стосується інфраструктури, Борис Колесніков зауважив, що для України і столиці дуже важлива готовність двох найскладніших об’єктів – НСК «Олімпійський» та аеропорт «Бориспіль».
«Сьогодні зрозуміло, що вони будуть готовими в 2011-му. Інша справа, що в Києві, на відміну від Донецька, Харкова ще об’єкти не здані. Тут поки нема де вчити нових управлінців – тому питання навчання персоналу відкрите. Адже навчальні тренінги необхідно «проживати» на справжніх матчах. Цей етап ми відклали на наступну осінь, після здачі в експлуатацію стадіону та аеропорту», – зауважив Віце-прем’єр.
Борис Колесніков підкреслив, що у вересні-листопаді наступного року робота на стадіоні буде дуже насичена – НСК «Олімпійський» практично перетвориться на тренінгів центр. «Те саме стосується і Львова. Як тільки здадуть в експлуатацію стадіон, почнеться відпрацьовування операційної команди на реальних футбольних матчах», – додав урядовець.

За матеріалами видання ЗІК
Категорія: На часі | Переглядів: 421 | Додав: fingert | Теги: підготовка до євро | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
Друзі сайту
 
 
Українська експертно-правова лабораторія Юрія Мачулянського © 2024
Конструктор сайтів - uCoz