Меню сайту
Категорії каталога
На часі [1039]
Тенденції [174]
Провідники диктату повідомляють [71]
Погляд [174]
Життя групи [120]
Технології [7]
Люди дії [8]
Корисні поради [16]
В цьому розділі можна ознайомитись з різними корисними порадами
Форма входу

+ Український Тиждень. Новини

Інформаційна картина дня від українського часопису "Тиждень".

добавить на Яндекс
З ПИТАННЯ РОЗМІЩЕННЯ БАНЕРНОЇ РЕКЛАМИ ЗВЕРТАЙТЕСЬ ЗА ТЕЛ.0685860339
Головна » 2014 » Серпень » 26 » Депутат Рівненської міської ради Євтушенко С.І. розпочав передвиборчу кампанію
15:28
Депутат Рівненської міської ради Євтушенко С.І. розпочав передвиборчу кампанію

Позафракційний депутат Рівненської міської ради Євтушенко Святослав Ігорович від імені колективу господарського товариства ТОВ "Санком-Рівне" розповсюдив серед мешканців м. Рівне кольорову листівку з вітаннями щодо Дня міста та Дня незалежності. Листівку виконано на високоякісному папері. Виконана листівка в патріотичних тонах на фоні учасників АТО та державних символів. Слід зазначити, що Євтушенко С.І. в армії не служив. Навчаючись в університеті відмовився від навчання на військовій кафедрі. З метою ухилення від військової служби одружився та завів дитину. Зважаючи на нещодавнє інтерв'ю депутата в якому він висловив задоволення від депутатської роботи можна зробити висновок, що депутат Євтушенко С.І. готується до переобрання на повторний строк.

Нагадаємо, депутат Рівненської міської ради Євтушенко С.І. використовує своє службове становище для сприяння діяльності господарського товариства ТОВ "Санком-Рівне". Не маючи контейнерних майданчиків, контейнерів та урн для побутових відходів господарське товариство ТОВ "Санком-Рівне" на підставі конкурсу проведеного виконавчим комітетом Рівненської міської ради обслуговує більшу частину міста. За поданням депутата Євтушенка С.І. та за підтримки Рівненського міського голови Хомка В.Є. в м. Рівне  введено адміністративну відповідальність за відмову в укладенні договору з господарським товариством ТОВ "Санком-Рівне". За поданням депутата Євтушенка С.І. всім працівникам господарського товариства ТОВ "Санком-Рівне" надано право складати протоколи про адміністративне правопорушення. Щоправда за протоколом складеним менеджером ТОВ "Санком-Рівне" Рощук Катериною Михайлівною та юристом ТОВ "Санком-Рівне" Пилипакою Сергієм Івановичем у судовому порядку встановлено, що протокол складено некомпетентними та безграмотними особами які неспроможні скласти навіть протокол.

Зазначимо, що практика надсилання мешканцям м. Рівне вітальних листівок є успішною. Саме завдяки таким листівкам Хомко Володимир Євгенович став міським головою.

                                       National-Anarchist Movement

Категорія: Тенденції | Переглядів: 526 | Додав: archinfo | Теги: вибори, корупція, ТОВ Cанком-Рівне, агітація | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Друзі сайту
 
 
Українська експертно-правова лабораторія Юрія Мачулянського © 2024
Конструктор сайтів - uCoz