Меню сайту
Категорії каталога
На часі [1039]
Тенденції [174]
Провідники диктату повідомляють [71]
Погляд [174]
Життя групи [120]
Технології [7]
Люди дії [8]
Корисні поради [16]
В цьому розділі можна ознайомитись з різними корисними порадами
Форма входу

+ Український Тиждень. Новини

Інформаційна картина дня від українського часопису "Тиждень".

добавить на Яндекс
З ПИТАННЯ РОЗМІЩЕННЯ БАНЕРНОЇ РЕКЛАМИ ЗВЕРТАЙТЕСЬ ЗА ТЕЛ.0685860339
Головна » 2014 » Вересень » 9 » Депутатські амбіції корупціонера з Рівненської міської ради Євтушенка С.І.
18:49
Депутатські амбіції корупціонера з Рівненської міської ради Євтушенка С.І.

Як повідомляє офіційний веб-сайт ТОВ "Санком-Рівне" позафракційний депутат Рівненської міської ради Євтушенко С.І., директор господарських товариств ТОВ "Санком-Рівне" та ТОВ "УКРЕКО-ІНДАСТРІ" зареєструвався "кандидататом" у народні депутати України. Як повідомив Святослав Євтушенко, він балотуватиметься по виборчому окрузі №152 (м. Рівне).

Правозахисна група "Fingert & Law Corporation" Рівненської націонал-анархістської республіки вже повідомляла про початок передвиборчої кампанії депутата міської ради шляхом розсилання мешканцям міста вітальних листівок з Днем незалежності та Днем міста.

Як мотивацію свого балотування у народні депутати Євтушенко С.І. повідомив наступне. "Якщо хочеш зробити щось добре – зроби це сам - у цій істині я неодноразово переконувався по життю. Це і підштовхнуло мене балотуватися у народні депутати. Ми збудували перший в Україні сміттєпереробний завод, а Верховна Рада прийняла закони, за якими переробка відходів опинилася поза правовим полем. Від безвиході, ми розпочали збір підписів під зверненням до вищого керівництва країни за відновлення роботи підприємства. Адже в умовах припинення постачання енергоносіїв з Росії, заборона працювати сміттєпереробному заводу, який виробляє альтернативне паливо – замінник газу, є злочином проти суверенітету власної держави. Тому, я вирішив балотуватися у народні депутати, щоб самому подати та проконтролювати прийняття потрібних законів. Це дасть змогу створити в Україні нову галузь промисловості – переробка побутових відходів та виробництво альтернативного палива. Такі кроки не тільки сприятимуть створенню нових робочих місць, але й дозволять вирішити проблему перенакопичення відходів і позбутися енергозалежності від Російської Федерації"

Нагадаємо, під потрібними законами Євтушенко С.І. розуміє законопроекти депутатів від "Партії Регіонів" Ю.Льовочкіної та Ю.Мірошниченка щодо утвердження монопольного становища виконавців послуг з вивезення та перероблення побутових відходів. Зазначені законопроекти були відхилені. Після поразки "Партії Регіонів" Євтушенко С.І. переорієнтувався на патріотичні мотиви. Так, за сприяння колишнього члена ВО ,,Свобода", а з 14.03.2014 голови Рівненської обласної організації Народного Руху України, О.Лащука директор ТОВ "Санком-Рівне" Євтушенко С.І. 04.04.2014 став головою Народного руху України в м. Рівне.  За час свого депутатства в Рівненській міській раді Євтушенко С.І. запам'ятався ініціюванням введення адміністративної відповідальності за ухилення від укладення договору з ТОВ "Санком-Рівне". За сприяння Євтушенка С.І. та Рівненського міського голови Хомка В.Є. працівникам ТОВ "Санком-Рівне", в тому числі водіям, надано право складати протоколи про адміністративні правопорушення за неукладення договору з ТОВ "Санком-Рівне". За дорученням Євтушенка С.І. один з перших протоколів за неукладення договору було складено на незрячу особу. Як відомо, Євтушенко С.І. перебуває у другому шлюбі з сестрою директора департаменту з питань будівництва та архітектури Рівненської обласної державної адміністрації В.Дмитрука. Від першого шлюбу має одну дитину, а від другого шлюбу дві дитини. Після закінчення університету займався будівельною діяльністю, зокрема будував російські автозаправні станції "ТНК" в Рівненській області працюючи в ТОВ "ВІК-ЕКСПО". Приймав участь в корпоративному управлінні будівельної фірми ТОВ "БМК" на посаді заступника директора. Один із ініціаторів проекту створення екологічного поселення в с. Радиславка Рівненського району, що є неодноразовим переможцем міжнародних конкурсів і розпорядником грандів, направлених на підтримку та розвиток екологічного будівництва в Україні. Наразі, екологічне поселення перетворилося на район звичайної садибної житлової забудови. В даному випадку проект було ініційовано з метою дерибану землі.  Жодної ідеології Євтушекно С.І. не поділяє. За етнічним походженням є росіянином. Був виключений з Тернопільського національного економічного університету, очевидно у зв'язку з несумісністю навчання з депутатською роботою. О. Лащук та Єтушенко С.І. є колегами по депутатській роботі в Рівненській міській раді, а також мають спільні бізнесові інтереси. Як відомо, О.Лащук працює майстром на ПАТ "Волинь-Цемент" на якому спалюється альтернативне паливо сміттєпереробного заводу. Звичайно, поява Євтушенка С.І. в лавах Народного Руху України дискредитує зазначену політичну силу. Зважаючи на передвиборчу кампанію Євтушенка С.І. чекати закупівлі нових спеціалізованих автомобілів для збору сміття марно.

           Рівненська націонал-анархістська республіка

Категорія: Тенденції | Переглядів: 650 | Додав: archinfo | Теги: Народний депутат, Євтушенко С.І., корупція | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Друзі сайту
 
 
Українська експертно-правова лабораторія Юрія Мачулянського © 2024
Конструктор сайтів - uCoz