Меню сайту
Категорії каталога
На часі [1039]
Тенденції [174]
Провідники диктату повідомляють [71]
Погляд [174]
Життя групи [120]
Технології [7]
Люди дії [8]
Корисні поради [16]
В цьому розділі можна ознайомитись з різними корисними порадами
Форма входу

+ Український Тиждень. Новини

Інформаційна картина дня від українського часопису "Тиждень".

добавить на Яндекс
З ПИТАННЯ РОЗМІЩЕННЯ БАНЕРНОЇ РЕКЛАМИ ЗВЕРТАЙТЕСЬ ЗА ТЕЛ.0685860339
Головна » 2011 » Квітень » 29 » Голубі мрії гаранта про Париж у Києві
23:18
Голубі мрії гаранта про Париж у Києві
Янукович хоче, аби у Києві збудували великий діловий центр delo.ua

Влада Києва, виконуючи завдання Президента Віктора Януковича, збирається побудувати найбільший культурно-діловий центр у столиці за аналогією з діловими анклавами у Парижі (La Defense) і Астані (Астана-сіті).

Про це Делу повідомив головний архітектор Києва Сергій Целовальник.

За його словами, ще наприкінці минулого року після свого візиту до Казахстану Янукович  дав доручення голові КМДА Олександру Попову визначити ймовірні майданчики для будівництва ділового центру міста, як це було зроблено свого часу в Астані.

Столичні архітектори, виконали завдання, і визначили відразу шість можливих майданчиків для розміщення ділового життя столиці.

Серед них є ділянки, площа забудови яких, за задумом архітекторів, перевищуватиме 200 га. Так, наприклад, один з варіантів для розміщення ділового центру - територія Експоцентру України, який знаходиться на балансі Державного управління справами при Президенті.

Також чималу територію архітектори знайшли на Рибальському півострові. Одним з найцікавіших місць для будівництва, на думку Целовальника, може стати так званий Княжий затон (11-й мікрорайон Позняки).

Ще один варіант передбачає розташування Центру трохи вище по Дніпру від Княжого затону, в районі Дніпровської набережної (лівий берег).

Промислова зона Нижня Теличка, вниз по Дніпру від метро Видубичи також має шанс перетворитися на Мекку для ділових людей. Також має свої переваги і територія на проспекті вул. Бажана і Харківського шосе, оскільки ближче за інших розташована до аеропорту Бориспіль.

Як повідомлялося, Київська міськдержадміністрація завтра, 30 квітня, підіб’є підсумки міжнародного архітектурного конкурсу Благоустрій центральної частини Києва до Євро-2012.

За матеріалами видання "Дело"


Категорія: На часі | Переглядів: 427 | Додав: fingert | Теги: голубі мрії | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
Друзі сайту
 
 
Українська експертно-правова лабораторія Юрія Мачулянського © 2024
Конструктор сайтів - uCoz