Меню сайту
Категорії каталога
На часі [1039]
Тенденції [174]
Провідники диктату повідомляють [71]
Погляд [174]
Життя групи [120]
Технології [7]
Люди дії [8]
Корисні поради [16]
В цьому розділі можна ознайомитись з різними корисними порадами
Форма входу

+ Український Тиждень. Новини

Інформаційна картина дня від українського часопису "Тиждень".

добавить на Яндекс
З ПИТАННЯ РОЗМІЩЕННЯ БАНЕРНОЇ РЕКЛАМИ ЗВЕРТАЙТЕСЬ ЗА ТЕЛ.0685860339
Головна » 2014 » Березень » 20 » Як правильно вибрати шампанське?
21:23
Як правильно вибрати шампанське?

Основний параметр за яким вибирають шампанське, - вміст цукру. Залежно від вмісту цукру воно поділяється на: екстра-брют (до 6 г/л цукру), брют (до 15 г/л цукру), сухе (20-25 г/л цукру), напівсухе (40-45 г/л цукру), біле напівсолодке (60-65 г/л цукру) і червоне напівсолодке (80-85 г/л цукру). Хороше шампанське ясно-солом’яного кольору, із золотим, янтарним або зеленим відтінком. Воно повинно бути прозорим, без щонайменшого осаду. Якісний молодий напій має запах бродіння і винограду, більш зрілий поєднує в собі трохи винний запах з відтінком старих дріжджів. Смак шампанського повинен бути збалансованим. Після того, як воно розлите по келихах, варто звернути увагу на піну. Вона повинна бути білосніжною, з дрібними бульбашками і покривати всю поверхню. Коли піна осідає, вона залишає на стінках келиха сліди, які називаються намистом. Бульбашки повинні бути невеликими і не сильно відрізнятися за розміром, але оцінювати їх потрібно тільки через хвилину після того , як шампанське було розлите.

                                                      "Fingert & Law Corporation"

Категорія: Корисні поради | Переглядів: 450 | Додав: archinfo | Теги: шапанське | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Друзі сайту
 
 
Українська експертно-правова лабораторія Юрія Мачулянського © 2024
Конструктор сайтів - uCoz