Меню сайту
Категорії каталога
На часі [1010]
Тенденції [173]
Провідники диктату повідомляють [71]
Погляд [174]
Життя групи [120]
Технології [7]
Люди дії [7]
Корисні поради [16]
В цьому розділі можна ознайомитись з різними корисними порадами
Форма входу

+ Український Тиждень. Новини

Інформаційна картина дня від українського часопису "Тиждень".

добавить на Яндекс
SEO sprint - Всё для максимальной раскрутки! З ПИТАННЯ РОЗМІЩЕННЯ БАНЕРНОЇ РЕКЛАМИ ЗВЕРТАЙТЕСЬ ЗА ТЕЛ.0685860339
Головна » 2014 » Березень » 28 » Як вибрати майонез?
16:48
Як вибрати майонез?

Який ще з придуманих соусів заслуговує на таку кількість хвалебних од і пісень, як майонез. У майонезі вдвічі більше калорій, ніж в сметані. Тому для зниження жирності в рецептуру часто додають желатин, молочний концентрат, пектин. Особливо популярна добавка крохмаль – вірний показник недобросовісності виробника. Зверніть увагу на склад продуктів, що в нього входять. За ДСТУ продукти записуються в порядку зменшення масової частки. Традиційний смак можуть забезпечити тільки яйця і молоко. Ароматизатори, стабілізуючі (стабілізатор і крохмаль) і консервуючі добавки характеризуються нульовим або низьким рівнем небезпеки. Середньо- і низькокалорійним майонезом без них не обійтися і, якщо вони не вказані на етикетці, швидше за все, виробник вводить вас в оману. Жирність (вміст олії) чим вища, тим майонез смачніший. Дата виробництва – дуже важлива для вітчизняних майонезі. Імпортні майонези стерилізують, оскільки не стерилізований натуральний продукт довго зберігатися не може. Умови зберігання: у торговій точці майонез повинен зберігатися при температурі від 3 до 7 градусів. Заморожування, як і надмірний нагрів майонезу, руйнує його структуру. При температурі вище оптимальної термін зберігання різко скорочується. Купуйте тільки в перевірених торгових точках, тому якщо Вам продали майонез з холодильної вітрини, це ще не означає, що він до цього зберігався правильно. Соус промислового виробництва можна тримати в холодильнику не більше місяця. Перша ознака того, що майонез зіпсований – якщо він почав розшаровуватися. “Fingert & Law Corporation”

Категорія: Корисні поради | Переглядів: 680 | Додав: archinfo | Теги: вибір майонезу | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Друзі сайту
Заробіток в Інтернет
Пиши українською
 
 
Українська експертно-правова лабораторія Юрія Мачулянського © 2017
Конструктор сайтів - uCoz