Меню сайту
Категорії каталога
На часі [1039]
Тенденції [174]
Провідники диктату повідомляють [71]
Погляд [174]
Життя групи [120]
Технології [7]
Люди дії [8]
Корисні поради [16]
В цьому розділі можна ознайомитись з різними корисними порадами
Форма входу

+ Український Тиждень. Новини

Інформаційна картина дня від українського часопису "Тиждень".

добавить на Яндекс
З ПИТАННЯ РОЗМІЩЕННЯ БАНЕРНОЇ РЕКЛАМИ ЗВЕРТАЙТЕСЬ ЗА ТЕЛ.0685860339
Головна » 2010 » Червень » 20 » Кличко розповів, чого знищили сквер біля метро “Дарниця”
11:40
Кличко розповів, чого знищили сквер біля метро “Дарниця”
Голова однойменної фракції у Київраді Віталій Кличко заявляє, що знищений забудовниками сквер навпроти "Дитячого світу” біля станції метро "Дарниця”, ймовірно, перетворять на ринок.

"За інформацією, що надходить від мешканців мікрорайону, сквер, який активісти нашого Блоку засадили молодими деревцями ще в квітні цього року, нині готують до встановлення торгових рядів. З іншого боку від метро "Дарниця” зелену зону вже давно перетворили на базар - і без жодного землевідведення”, - сказав Кличко.

На його думку, така ж доля спіткає і ділянку навпроти "Дитячого світу”, повідомляє прес-служба Блоку.

"Сьогодні на громадських слуханнях в Київраді депутати зібралися вкотре "поговорити” про врегулювання порядку розміщення малих архітектурних форм в столиці. Тоді як усім зрозуміло, що МАФовий безлад у Києві потребує не розмов, а нагального втручання”, - сказв Кличко.

"Розрекламований Черновецьким мораторій на розміщення нових МАФів досі не оприлюднений належним чином у муніципальній газеті "Хрещатик”, і де-факто не працює, а кількість кіосків та палаток тим часом стрімко збільшується - ними вже заставлені усі переходи та станції метро, зупинки транспорту, вулиці та алеї, зелені зони”, - сказв опозиційний політик.

За його словами, ні для кого не секрет, що дрібна торгівля у кіосках та палатках сьогодні потрапила до сфери інтересів великого бізнесу, коли великі підприємці встановлюють мережу малих архітектурних форм і здають в оренду малим підприємцям.

Кличко наголосив, що його Блок наполягає на необхідності кардинально вирішити ситуацію із малими архітектурними формами в столиці.

Зокрема, провести інвентаризацію усіх малих архітектурних форм столиці, перевірити законність виданих Головним управління містобудування дозволів та законність встановлення кіосків і торгових павільйонів, виробити жорсткі критерії розміщення МАФів у залежності від їх місце розташування.

За матеріалами видання "Українська правда"


Категорія: На часі | Переглядів: 474 | Додав: fingert | Теги: знищення скверу для ринку | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Друзі сайту
 
 
Українська експертно-правова лабораторія Юрія Мачулянського © 2024
Конструктор сайтів - uCoz