Меню сайту
Категорії каталога
На часі [1039]
Тенденції [174]
Провідники диктату повідомляють [71]
Погляд [174]
Життя групи [120]
Технології [7]
Люди дії [8]
Корисні поради [16]
В цьому розділі можна ознайомитись з різними корисними порадами
Форма входу

+ Український Тиждень. Новини

Інформаційна картина дня від українського часопису "Тиждень".

добавить на Яндекс
З ПИТАННЯ РОЗМІЩЕННЯ БАНЕРНОЇ РЕКЛАМИ ЗВЕРТАЙТЕСЬ ЗА ТЕЛ.0685860339
Головна » 2011 » Травень » 4 » Масштабна модернізація столиці за державні кошти
11:17
Масштабна модернізація столиці за державні кошти
Як повідомляє урядовий портал Уряд профінансує масштабні проекти в столиці та наполягатиме на модернізації міського господарства Прем‘єр-міністр України Микола Азаров задоволений темпами робіт, які ведуться у Києві. Про це він заявив сьогодні під час робочої наради щодо проектів розвитку міста Києва та забезпечення фінансування програм розвитку столиці.
«Я задоволений темпами робіт, які ведуться на каналізаційному колекторі. Ми впевнені, що ми ці роботи завершимо у цьому році. Я задоволений як іде будівництво транспортних розв’язок, медичних об’єктів, культурних об’єктів, закладів освіти. Добре ведуться роботи щодо будівництва дитячих садків. Ми повинні розробити серйозну програму на декілька років, яка включатиме вирішення як загальнодержавних функцій столиці, так і, безумовно, розвиток міста Києва та створення нормальних умов життя для киян», - зазначив чиновник. Він додав, що також необхідно зосередити увагу київської влади на ремонті житлових будинків, доріг, утриманні прибудинкових територій, заміні ліфтового господарства та роботі міського транспорту. «У нас маса серйозних комплексних питань над якими ми зараз повинні працювати та знайти рішення, використовуючи усі можливості, як міста Києва, так і держави», - підсумував чиновник.
У свою чергу Голова КМДА Олександр Попов зазначив, що Київська міська державна адміністрація завершує розробку Програми стратегічного розвитку міста Києва до 2025 року. «Ми практично завершуємо розробку Програми стратегічного розвитку міста Києва - це програма, яка визначить шляхи розвитку столиці до 2025 року. Вона буде презентована киянам, Уряду і Президенту України напередодні Дня Києва», - сказав Голова КМДА. Він додав, що програма передбачатиме розвиток туристичної галузі столиці, будівництво і розвиток бізнес-центрів тощо.
Крім того, Олександр Попов поінформував, що КМДА завершує розробку Генерального плану розвитку Києва і проситиме Уряд затвердити його своєю постановою. «Ми хотіли б запропонувати Уряду його розглянути і затвердити постановою Кабміну для того, щоб об’єднати наші зусилля та виключити можливість внесення до нього різних поправок, як це робилось київської владою у попередні роки, - це дозволить зберегти історичний центр міста і забезпечити ефективний розвиток всієї території», - підсумував чиновник.

За матеріалами прес-служби КМУ
Категорія: Погляд | Переглядів: 431 | Додав: fingert | Теги: модернізація Києва | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Друзі сайту
 
 
Українська експертно-правова лабораторія Юрія Мачулянського © 2024
Конструктор сайтів - uCoz