Меню сайту
Категорії каталога
На часі [1039]
Тенденції [174]
Провідники диктату повідомляють [71]
Погляд [174]
Життя групи [120]
Технології [7]
Люди дії [8]
Корисні поради [16]
В цьому розділі можна ознайомитись з різними корисними порадами
Форма входу

+ Український Тиждень. Новини

Інформаційна картина дня від українського часопису "Тиждень".

добавить на Яндекс
З ПИТАННЯ РОЗМІЩЕННЯ БАНЕРНОЇ РЕКЛАМИ ЗВЕРТАЙТЕСЬ ЗА ТЕЛ.0685860339
Головна » 2012 » Травень » 28 » Мінрегіон України пропонує регіонам влітку зайнятись каналізацією
11:57
Мінрегіон України пропонує регіонам влітку зайнятись каналізацією
"У весняно-літній період регіонам слід звернути особливу увагу на роботу водопровідно-каналізаційного господарства, передусім на якісні показники води та запровадження технологічного обліку", наголосив Перший заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Олександр Аліпов під час селекторної наради з регіонами країни, яка відбулася у четвер, 24 травня у Кабінеті Міністрів України.
"Весною та влітку всім слід звернути особливу увагу на роботу водопостачальних підприємств. Найбільші відхилення від нормативів якості питної води мають Львівська, Луганська, Дніпропетровська та Донецька області. Тому ці регіони у першу чергу закликаю готувати проекти у рамках державної програми «Питна вода України». Сьогодні вже затверджений бюджетний порядок використання коштів, визначені критерії відбору проектів. Готуйте проектні пропозиції до конкурсу, ми будемо допомагати вам фінансувати технології очищення води до необхідної якості", – підсумувас Олександр Аліпов.
За його словами, не всі області переймаються встановленням лічильників технологічного обліку водопровідної води та зниженням обсягу втрат. Середній показник втрат у мережах водоканалів по Україні становить 41%. Високі втрати води у Севастополі, Черкаській, Житомирській та Харківській областях.
«Втрати – це скарги населення, це – висока вартість послуг. Боротьба з втратами починається із запровадження обліку. Тому плануйте і робіть все необхідне протягом ремонтного періоду», – наголосив О.Аліпов.
Як повідомив Перший заступник очільника Мінрегіону, в середньому по Україні технологічний облік питної води здійснюється на 63% об’єктів. При цьому у Вінницькій області цей показник сягає 49%, у Дніпропетровській – 36%, Кіровоградській – 35,9%, Закарпатській – 35%, Миколаївській – 33%, Чернігівській – 27% та всього 20% у Херсонській області.
Перед виборами покращувачі почали цікавитися питною водою та каналізацією. Наразі, представниками ПР на магістральному водогоні Гоща-Рівне будується чергова АЗС незважаючи на протести громадськості. Було б непогано поцікавитись корупційною схемою вивезення сміття в м.Рівне ТзОВ "Cанком" aфільованого з мером Хомком, що наближений до влади. Статутний капітал зазначеного ТзОВ складає одну мінімальну заробітну плату. Це господарське товариство несе відповідальність виключно у межах свого статутного капіталу. Зазначимо, що керівник зазначеного господарського товариство пройшов до міської ради від партії "Удар" Віталія Кличка з якої не так давно був виключений. Зазначено особа надсилає квитанції споживачам без оформлення жодних угод щодо надання житлово-комунальних послуг, нахабно та з порушенням Закону України "Про захист персональних даних", без будь-якої згоди споживачів, обробляє та використовує персональні дані. Реакція органів прокуратури відсутня.
Не забуваймо голосувати за Володимира Євгеновича Хомка та Святослава Ігоровича Євтушенка, покращувачів з м.Рівне.

"Будівельні питання"
Категорія: На часі | Переглядів: 430 | Додав: archinfo | Теги: сміття, каналізація | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Друзі сайту
 
 
Українська експертно-правова лабораторія Юрія Мачулянського © 2024
Конструктор сайтів - uCoz