Меню сайту
Категорії каталога
На часі [1039]
Тенденції [174]
Провідники диктату повідомляють [71]
Погляд [174]
Життя групи [120]
Технології [7]
Люди дії [8]
Корисні поради [16]
В цьому розділі можна ознайомитись з різними корисними порадами
Форма входу

+ Український Тиждень. Новини

Інформаційна картина дня від українського часопису "Тиждень".

добавить на Яндекс
З ПИТАННЯ РОЗМІЩЕННЯ БАНЕРНОЇ РЕКЛАМИ ЗВЕРТАЙТЕСЬ ЗА ТЕЛ.0685860339
Головна » 2010 » Липень » 14 » На Березняках пройшли псевдо слухання на підтримку забудови?
18:37
На Березняках пройшли псевдо слухання на підтримку забудови?

Мешканці Березняків заявляють про проведення псевдо "громадських слухань” щодо підтримки забудови набережної Дніпра за участю підставних осіб, які за свої підписи отримали певну платню.

Про це йдеться в повідомленні ініціативної групи мешканців.

"Мешканці прилеглих до забудови будинків не були попереджені, замість них на "слухання” прийшли підставні люди (мешканці інших мікрорайонів та районів) з документами та підписалися під згодою на будівництво такого комплексу. Звичайно, адже їм байдуже, де будемо жити ми, мешканці Березняків”, йдеться в повідомленні.

"Мешканців, які були проти забудови навіть не слухали, не був складений протокол, в якому ми змогли б висловити свою думку відносно будівництва. Ми стали свідками того, що запрошені "мешканці територіальної громади” отримали кошти за свої підписи”, наголошують жителі масиву.

Вони хвилюються, що через будівництво готельного та спортивно-оздоровчого комплексу буде знищено парк, закриті виходи на пляжі, побудовані парковки для машин просто на березі Дніпра.

Крім того, за словами мешканців Березняків, у зв’язку з забудовою погіршиться екологічна ситуація, а прилеглі до будівництва будинки можуть просісти та дати тріщини.

За даними ініціативної групи, організаторами слухань були ГО "Екологія та соціальний захист” та представники забудовника ТОВ "Джигірі”, які "організовано привезли” на зібрання близько 100 осіб.

Уже зранку 13 липня на сайті ГО "Екологія та Соціальний захист” з’явилось повідомлення про те, що слухання відбулись і мали позитивний результат, а мешканці підтримали будівництво.

"Це є відверта брехня, оскільки точка зору мешканців до уваги абсолютно не була взята. Під час даних псевдо громадських слухань нами було складено протокол того, як відбувалось обговорення, зібрано близько 200 підписів проти забудови”, йдеться в повідомленні.

Мешканці звертаються до всіх небайдужих підтримати їхній протест проти будівництва готельного комплексу і допомогти зберегти зелену зону, та не дати зруйнувати їхнє житло.

Як відомо, на Дніпровській набережній до ЄВРО 2012 заплановано будівництво готельного та спортивно-оздоровчого комплексу з об’єктами культурного та громадського харчування.

За матеріалами видання "Українська правда"


Категорія: На часі | Переглядів: 491 | Додав: fingert | Теги: громадські слухання | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Друзі сайту
 
 
Українська експертно-правова лабораторія Юрія Мачулянського © 2024
Конструктор сайтів - uCoz