Меню сайту
Категорії каталога
На часі [1039]
Тенденції [174]
Провідники диктату повідомляють [71]
Погляд [174]
Життя групи [120]
Технології [7]
Люди дії [8]
Корисні поради [16]
В цьому розділі можна ознайомитись з різними корисними порадами
Форма входу

+ Український Тиждень. Новини

Інформаційна картина дня від українського часопису "Тиждень".

добавить на Яндекс
З ПИТАННЯ РОЗМІЩЕННЯ БАНЕРНОЇ РЕКЛАМИ ЗВЕРТАЙТЕСЬ ЗА ТЕЛ.0685860339
Головна » 2011 » Січень » 5 » Нацагентство з підготовки до Євро-2012: З вуст Тимошенко звучить відкрита брехня
17:33
Нацагентство з підготовки до Євро-2012: З вуст Тимошенко звучить відкрита брехня
Національне агентство з питань підготовки до Євро-2012 називає брехнею і маніпуляцією заяви лідера партії Батьківщина, екс-прем'єра України Юлії Тимошенко щодо вартості реконструкції Національного спортивного комплексу (НСК) Олімпійський.
"Останнім часом засоби масової інформації неодноразово поширювали заяви екс-прем'єра Юлії Тимошенко щодо вартості реконструкції НСК Олімпійський. Однак будь-які оцінки повинні ґрунтуватися на фактах, а не на маніпуляціях і відкритій брехні, яка звучить з вуст екс-прем'єра Юлії Тимошенко", - говориться в заяві агентства.Нацагентство зазначає, що розрахунок вартості реконструкції НСК Олімпійський у розмірі 2 млрд 144 млн грн, про який говорить Тимошенко, ґрунтувався на обмінному курсі 4,8 грн/$ 1, а затверджений попереднім урядом кошторис насправді не був остаточним.Крім цього, як стверджує Нацагентство, напередодні президентських виборів уряд Тимошенко приховав від громадян України правду про реальне збільшення вартості реконструкції київського стадіону.
"У червні 2009 року кошторис реконструкції НСК Олімпійський за розрахунками державної експертизи склав 3 млрд 266 млн грн. При цьому оцінка експертів вкотре відбувалася на основі неповної проектної документації та не включала в себе частину робіт з реконструкції території, прилеглої до Олімпійського", - наголошується в заяві.Нацагентство також вважає помилковим рішення уряду Тимошенко провести реконструкцію Олімпійського, а не будівництво нового стадіону.
"Саме рішення уряду Тимошенко провести реконструкцію Олімпійського стало свідченням професійної безграмотності. Фахівці в галузі будівництва чітко заявляють, що будівництво нового стадіону в Києві обійшлося б значно дешевше, ніж реконструкція старого стадіону. Іншими словами, помилка уряду Тимошенко призвела до того, що держава змушена витрачати більше", - йдеться в заяві.Нагадаємо, Тимошенко заявила: "Споруджується НСК Олімпійський - центральний київський стадіон, де відбуватиметься фінал Євро-2012. Наш уряд будував його за 2 млрд 144 млн грн, новий уряд прийшов, поставив ціну 4,5 млрд грн. Більш ніж на 2 млрд - відмивання коштів, просто виведення у тіньову сферу".
Заступник глави Адміністрації Президента Ганна Герман вважає, що Тимошенко доведеться відповідати за свої слова про відмивання урядом грошей за допомогою завищення вартості реконструкції НСК Олімпійський.

За матеріалами видання Інтерфакс-Україна
Категорія: На часі | Переглядів: 463 | Додав: fingert | Теги: Олімпійський | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
Друзі сайту
 
 
Українська експертно-правова лабораторія Юрія Мачулянського © 2024
Конструктор сайтів - uCoz