Меню сайту
Категорії каталога
На часі [1039]
Тенденції [174]
Провідники диктату повідомляють [71]
Погляд [174]
Життя групи [120]
Технології [7]
Люди дії [8]
Корисні поради [16]
В цьому розділі можна ознайомитись з різними корисними порадами
Форма входу

+ Український Тиждень. Новини

Інформаційна картина дня від українського часопису "Тиждень".

добавить на Яндекс
З ПИТАННЯ РОЗМІЩЕННЯ БАНЕРНОЇ РЕКЛАМИ ЗВЕРТАЙТЕСЬ ЗА ТЕЛ.0685860339
Головна » 2011 » Квітень » 19 » Німці купили у Львові 0,5 га землі під житло і зобов’язалися збудувати дитсадок
19:02
Німці купили у Львові 0,5 га землі під житло і зобов’язалися збудувати дитсадок
На вул. Новознесенській, 69 у Львові коштом німецького інвестора будують новий корпус дошкільного навчального закладу № 14.

Про це 19 квітня повідомив кореспондент ЗІКу.

Інвестором будівництва є ТзОВ «Компаньйон-Плюс», генпідрядником ТзОВ «Дойче ВСГ Бау». Загальна площа майбутньої будівлі становитиме 601 м кв. Новий садок буде розрахований на 50 дітей.

Будівництво дитсадка розпочали у листопаді 2010 року і мали б здати в експлуатацію у серпні 2011 року. Однак, як повідомив на брифінгу представник інвестора Рейнгольд Зебальд, будівництво затримується. «Через те, що в нас була дуже сувора зима, ми трошки спізнюємося. До кінця місяця буде повністю змурована коробка. Усередині буде підготовлений бетон під підлогу, далі буде зводитись перекриття. Здача в експлуатацію очевидно буде перенесена на 1-1,5 місяця. Але буде у цьому році», – розповів німець.

З його слів, на сьогодні інвестиція у будівництво становить близько 1,1 млн грн. Кошторисна вартість будівництва близько 400 тис. доларів.

Як повідомив міський голова Львова Андрій Садовий, німецький інвестор купив на Полугянці земельну ділянку площею 0,5 га для будівництва житла, разом із цим зобов’язався побудувати у місці дитсадок.

«Свого часу наші колеги придбали незавершене будівництво. Там були зобов’язання збудувати дитячий садочок. Йдеться про Погулянку, де багато років тому була виділена земельна ділянка під будівництво житла площею 0,5 га. Це дуже вигідно для громади Львова», – сказав Садовий.

«Дарованому коню в зуби не дивляться. Ми маємо умову, що в цьому році садочок має бути введений в експлуатацію. При інших варіантах ми могли б чекати на цей садочок ще 10-20 років», – зазначив мер.

Нагадаємо, у Львові планують організувати 55 груп короткотривалого перебування дітей дошкільного віку при дитсадках, школах та позашкільних навчальних закладах. Також відновлюють функціонування ДНЗ №9 (вул. Рильського, 9), де буде 6 груп; ДНЗ № 78 (вул. Чукаріна, 9) на 5 груп; ДНЗ № 168 (вул. Кульпарківська, 182) на 8 груп. Водночас планується відкриття додаткових груп шляхом вивільнення приміщень від орендарів. Загалом управління освіти планує створити цьогоріч 33 додаткові групи груп.

За матеріалами видання ЗІК

Категорія: На часі | Переглядів: 462 | Додав: fingert | Теги: будівництво дитсадка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
Друзі сайту
 
 
Українська експертно-правова лабораторія Юрія Мачулянського © 2024
Конструктор сайтів - uCoz