Меню сайту
Категорії каталога
На часі [1039]
Тенденції [174]
Провідники диктату повідомляють [71]
Погляд [174]
Життя групи [120]
Технології [7]
Люди дії [8]
Корисні поради [16]
В цьому розділі можна ознайомитись з різними корисними порадами
Форма входу

+ Український Тиждень. Новини

Інформаційна картина дня від українського часопису "Тиждень".

добавить на Яндекс
З ПИТАННЯ РОЗМІЩЕННЯ БАНЕРНОЇ РЕКЛАМИ ЗВЕРТАЙТЕСЬ ЗА ТЕЛ.0685860339
Головна » 2010 » Вересень » 15 » Новітні технології зроблять житло доступнішим, - Володимир Яцуба
21:50
Новітні технології зроблять житло доступнішим, - Володимир Яцуба
Використання новітніх технологій у будівництві не лише зменшить ціну квадратного метра житла, а й прискорить реалізацію будівельних проектів. Про це в ході інтерв’ю телеканалу ICTV заявив Володимир Яцуба, Міністр регіонального розвитку та будівництва України.
На його думку, одним з основних аспектів запровадження інноваційних технологій у будівництві є роз’яснення громадянам нових можливостей та переваг, що виникають із застосуванням нових методів та матеріалів.
«Багато хто критикує ці технології, але важко заперечувати об’єктивні факти – будівництво житла з їх використанням дозволяє суттєво зменшити ціну квадратного метра, в окремому випадку – втричі, знизити енергозатратність будівництва та значною мірою скоротити час реалізації проекту. Приміром, будинок площею 60 кв.м може бути зведений за півтора місяці», – зазначив Міністр.Відповідаючи на запитання про основні здобутки в розгортанні програми будівництва доступного житла, очільник відомства повідомив, що перші сто мільйонів гривень вже виділені та знаходяться на рахунках Міністерства. Міністр запевнив, що ці кошти будуть використані публічно, з обґрунтуванням їх виділення для кожного регіону.
Також Володимир Яцуба відзначив, що останнім часом здійснено значне напрацювання законодавчої бази, адже з моменту започаткування роботи в цьому напрямі було прийнято два закони України, дев’ять постанов Кабінету Міністрів України, майже двадцять наказів Міністра Мінрегіонбуду, а також внесено поправки в п’ять законів України.
Окремо Міністр запевнив, що зробить все від нього залежне для надання можливості побудувати своє житло громадянам, які мають обмежений бюджет, але готові побудувати його самотужки. Саме для цього Міністерством докладено суттєвих зусиль для вдосконалення дозвільної системи у будівництві.
«Ми залишимо суворі процедури лише там, де вони стосуються безпеки людей!» – підкреслив Володимир Яцуба.

За матеріалами прес-служби Мінрегіонбуду


Категорія: Погляд | Переглядів: 419 | Додав: fingert | Теги: інноваційні технології | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Друзі сайту
 
 
Українська експертно-правова лабораторія Юрія Мачулянського © 2024
Конструктор сайтів - uCoz