Меню сайту
Категорії каталога
На часі [1039]
Тенденції [174]
Провідники диктату повідомляють [71]
Погляд [174]
Життя групи [120]
Технології [7]
Люди дії [8]
Корисні поради [16]
В цьому розділі можна ознайомитись з різними корисними порадами
Форма входу

+ Український Тиждень. Новини

Інформаційна картина дня від українського часопису "Тиждень".

добавить на Яндекс
З ПИТАННЯ РОЗМІЩЕННЯ БАНЕРНОЇ РЕКЛАМИ ЗВЕРТАЙТЕСЬ ЗА ТЕЛ.0685860339
Головна » 2010 » Березень » 25 » Передача будівництва львівського євростадіону державі
20:59
Передача будівництва львівського євростадіону державі
Передача будівництва євростадіону у Львові в управління держави – це є повний провал міського голови Андрія Садового. Про це сьогодні, 25 березня, у коментарі ЗІКу повідомив депутат Львівської міськради Теодор Дяків.
«Амбіційно-стратегічні плани, у першу чергу міського голови Львова, завершилися повним провалом», – прокоментував Дяків нинішнє рішення Львівської міськради.
З його слів, два роки тому громадські організації і «деякі тверезо мислячі депутати міської ради» попереджали, що планувати витрати на будівництво об’єктів до «Євро-2012» треба раціонально. «Зокрема, спершу треба було розглянути можливість реконструкції стадіону «Україна», залучити можливості інвесторів, як от Почесного президента ФК «Карпати» Петра Димінського чи інших. Розглядати найдешевші з точки зору затрат варіанти. На жаль, міський голова запевнив усіх депутатів, що він самостійно разом зі своїми службовцями-спеціалістами міської ради знайде та визначить інвестора будівництва. Ця обіцянка нічим не закінчилася», – розповів Дяків.
Депутат нагадав, як міський голова та його посадовці видали за інвестора австрійську фірму «Альпіна», яка насправді була підрядником і погоджувалася будувати стадіон за чиїсь кошти. У той час, за словами Дяківа, фірму «Імпленіа», яка представляла німецький концерн «Аксон», було від інвестиційного конкурсу відхилено. Дяків зазначив, що після втрати часу постало питання будувати стадіон за кошти територіальної громади, проти чого теж виступали деякі депутати.
Нинішній стан справ з будівництвом євростадіону Дяків переконливо вважає результатом амбіцій мера Садового.
«Якби не можна було в силу об’єктивних обставин по-іншому організувати цей процес, можна було б сказати, що не було можливості. Але можливості були, але, на жаль, великі амбіції і бажання керувати всім і вся міського голови одноосібно привели до такого результату», – наголосив депутат.
Також він вказав на відповідальність голів п’яти постійних депутатських комісій міської ради, які були у складі конкурсної комісії, що 6 лютого 2008 року оголосила переможцем інвестиційного конкурсу фірму «Альпіна».
 
За матеріалами вадання ZIK
Категорія: На часі | Переглядів: 547 | Додав: fingert | Теги: Євро-2012 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
Друзі сайту
 
 
Українська експертно-правова лабораторія Юрія Мачулянського © 2024
Конструктор сайтів - uCoz