Меню сайту
Категорії каталога
На часі [1039]
Тенденції [174]
Провідники диктату повідомляють [71]
Погляд [174]
Життя групи [120]
Технології [7]
Люди дії [8]
Корисні поради [16]
В цьому розділі можна ознайомитись з різними корисними порадами
Форма входу

+ Український Тиждень. Новини

Інформаційна картина дня від українського часопису "Тиждень".

добавить на Яндекс
З ПИТАННЯ РОЗМІЩЕННЯ БАНЕРНОЇ РЕКЛАМИ ЗВЕРТАЙТЕСЬ ЗА ТЕЛ.0685860339
Головна » 2011 » Січень » 6 » Підготувалися на "п'ятірку з хвостиком"
16:23
Підготувалися на "п'ятірку з хвостиком"

У Донецьку виконали обсяги робіт з підготовки до Євро-2012, заплановані на 2010 рік, і всі головні об'єкти будуть уведені в експлуатацію в цьому році. Про це йшлося на підсумковій нараді з питань підготовки до Євро-2012 в Донецькій облдержадміністрації, в якій взяв участь віце-прем'єр-міністр - міністр інфраструктури Борис Колесніков.
"Практично вся інфраструктура готується відповідно до графіка, це стосується і фінансування, і будівельних робіт, - зазначив перший заступник голови Донецької обласної державної адміністрації Сергій Дергунов. - За вимогами УЄФА, в 2011 році повинні бути готовими основні об'єкти, і нам вдасться це зробити".
В тому, що місто своєчасно підготує головні об'єкти - аеропорт, готелі, транспорт, спортивні бази тощо - не сумнівається й Борис Колесніков, який під час перебування в Донецьку відвідав будівельні майданчики аеровокзального комплексу міжнародного аеропорту та готелю "Європа".
"Я місту і області поставив "п'ять", - відзначив він рівень готовності донеччан до проведення матчів Євро-2012. В той же час віце-прем'єр наголосив на необхідності завершити підготовку в 2011 році, насамперед врахувавши інтереси учасників та гостей, які приїдуть до Донецька. "Ми повинні бачити не уболівальників, а місто очима уболівальників, - вважає Борис Колесніков. - Тобто ми повинні передбачити буквально все з чим уболівальникам доведеться тут зіштовхнутися. Адже від вражень, отриманих під час матчів Євро-2012, буде залежати імідж і сприйняття України в наступні 10 років".
На нараді йшлося не тільки про рівень готовності найважливіших об'єктів міської інфраструктури, а й про підготовку обслуговуючого персоналу та "мовну проблему". Зокрема в 2011 році англійську мову вивчатимуть 1522 донецьких правоохоронців, з яких більшість офіцери. Курс навчання розрахований на півроку, а поки, за словами начальника ГУ УМВС України в Донецькій області Миколи Куп'янського, результати перших двох місяців бажають бути кращими. "Ми проводили експеримент - пробували телефонувати в чергову частину і спілкуватися з міліціонерами англійською мовою, проте це не спрацювало, - не приховує він. - Тому ми ставимося до цього питання дуже критично: зараз потрібно навчити наших співробітників бодай 3-4 фразам, які вони повинні почути, зрозуміти і зв'язати співрозмовника з перекладачем". До роботи з гостями вирішено залучити також випускників Донецького юридичного інституту - під час їхнього навчання в останній рік є намір зробити особливий акцент на вивченні саме іноземних мов.

За матеріалами www.ukurier.gov.ua


Категорія: На часі | Переглядів: 507 | Додав: fingert | Теги: Євро 2012 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
Друзі сайту
 
 
Українська експертно-правова лабораторія Юрія Мачулянського © 2024
Конструктор сайтів - uCoz