Меню сайту
Категорії каталога
На часі [1039]
Тенденції [174]
Провідники диктату повідомляють [71]
Погляд [174]
Життя групи [120]
Технології [7]
Люди дії [8]
Корисні поради [16]
В цьому розділі можна ознайомитись з різними корисними порадами
Форма входу

+ Український Тиждень. Новини

Інформаційна картина дня від українського часопису "Тиждень".

добавить на Яндекс
З ПИТАННЯ РОЗМІЩЕННЯ БАНЕРНОЇ РЕКЛАМИ ЗВЕРТАЙТЕСЬ ЗА ТЕЛ.0685860339
Головна » 2011 » Червень » 5 » Пожежна небезпека підмурків Десятинної церкви
22:33
Пожежна небезпека підмурків Десятинної церкви
Олександр Бригинець стурбований пожежною безпекою незаконної церкви на Київському дитинці Олександр Бригинець стурбований пожежною безпекою незаконно встановленої церковної споруди біля підмурків Десятинної церкви, враховуючи загоряння дерев’яних церков в західній Україні та підвищеною пожежонебезпекою в Києві через суху погоду. У зв’язку із цим голова постійної комісії Київради з питань культури та туризму Олександр Бригинець направив запити до відповідних служб. Про це повідомила прес-служба депутата.
«Нещодавно на Західній Україні згорів дерев’яний храм, погода сприяє підвищеній пожежонебезпеці , а церковна споруда біля підмурків Десятинної церкви була встановлена незаконно, а значить немає відповідних угод з Київенерго та пожежними службами про встановлення пожежної сигналізації та системи пожежогасіння. Додайте до цього використання свічок всередині споруди і ви зрозумієте наскільки небезпечною є ситуація», - пояснив О. Бригинець.
Депутат стурбований ситуацією, адже вразі, якщо щось станеться із цією спорудою, це може послужити серйозною провокацією , яка призведе до громадського вибуху в Києві.
«Саме тому я звернувся до Київенерго та київського МНС з попередженням про ймовірну небезпеку та проханням надати повну інформацію про стан комунікацій і протипожежний стан згаданої споруди. Сподіваюсь відповідні служби використають свій вплив і не допустять функціонування об’єкта в стані, що може призвести до трагедії», - наголосив О. Бригинець.
Депутат зауважив, що влада і церква зайшли в глухий кут , коли з одного боку вони не хочуть демонтувати незаконно встановлену церву, а з іншого боку збереження її на цьому місці протизаконно. На жаль, в цьому випадку пожежа, самопідпал можуть бути вигідні і церкві , яка звинуватить в цьому свої опонентів, і владі, яка позбудеться чергової гарячої точки. Саме тому дуже важливо не допустити ніяких надзвичайних ситуацій навколо цієї споруди.

За матеріалами видання "Будівельні питання"
Категорія: На часі | Переглядів: 388 | Додав: archinfo | Теги: Десятинна церква | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Друзі сайту
 
 
Українська експертно-правова лабораторія Юрія Мачулянського © 2024
Конструктор сайтів - uCoz