Меню сайту
Категорії каталога
На часі [1039]
Тенденції [174]
Провідники диктату повідомляють [71]
Погляд [174]
Життя групи [120]
Технології [7]
Люди дії [8]
Корисні поради [16]
В цьому розділі можна ознайомитись з різними корисними порадами
Форма входу

+ Український Тиждень. Новини

Інформаційна картина дня від українського часопису "Тиждень".

добавить на Яндекс
З ПИТАННЯ РОЗМІЩЕННЯ БАНЕРНОЇ РЕКЛАМИ ЗВЕРТАЙТЕСЬ ЗА ТЕЛ.0685860339
Головна » 2010 » Березень » 24 » Права на нерухомість буде реєструвати Міністерство юстиції
10:37
Права на нерухомість буде реєструвати Міністерство юстиції
Президент України В. Янукович підписав закон № 1878-VІ «Про внесення змін до Закону України «Про державну реєстрацію майнових прав на нерухоме майно та їх обмежень» та інших законодавчих актів України».
Згідно з цим Законом, повноваження щодо державної реєстрації прав на нерухоме майно, а також створення єдиної системи державної реєстрації прав на нерухоме майно покладається на Міністерство юстиції України.
Законом передбачено, що державна реєстрація прав є обов'язковою. Інформація щодо права на нерухоме майно та їх обмежень підлягає внесенню до Державного реєстру прав.
Обов'язковій державній реєстрації підлягають майнові права на нерухоме майно, розміщене на території України, що належить фізичним та юридичним особам, державі в особі органів, уповноважених управляти державним майном, іноземцям та особам без громадянства, іноземним юридичним особам, міжнародним організаціям, іноземним державам, а також територіальним громадам в особі органів місцевого самоврядування.
Закон також визначає правові, економічні, організаційні засади проведення державної реєстрації майнових та інших прав, що підлягають реєстрації та спрямований на забезпечення визнання та захисту державою цих прав, створення умов для функціонування ринку нерухомого майна.
Дія цього закону не поширюється на державну реєстрацію прав на повітряні та морські судна, судна внутрішнього плавання, космічні та інші об'єкти цивільних прав, на які поширено правовий режим нерухомого майна.
 
За матеріалами сайту Президента Укаїни
Категорія: Провідники диктату повідомляють | Переглядів: 655 | Додав: fingert | Теги: закон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
Друзі сайту
 
 
Українська експертно-правова лабораторія Юрія Мачулянського © 2024
Конструктор сайтів - uCoz