Меню сайту
Категорії каталога
На часі [1039]
Тенденції [174]
Провідники диктату повідомляють [71]
Погляд [174]
Життя групи [120]
Технології [7]
Люди дії [8]
Корисні поради [16]
В цьому розділі можна ознайомитись з різними корисними порадами
Форма входу

+ Український Тиждень. Новини

Інформаційна картина дня від українського часопису "Тиждень".

добавить на Яндекс
З ПИТАННЯ РОЗМІЩЕННЯ БАНЕРНОЇ РЕКЛАМИ ЗВЕРТАЙТЕСЬ ЗА ТЕЛ.0685860339
Головна » 2014 » Жовтень » 3 » Про агітаційну кампанію кандидата у народні депутати Євтушенка С.І.
17:54
Про агітаційну кампанію кандидата у народні депутати Євтушенка С.І.

На веб-сайті громадянської мережі ОПОРА розміщено інформацію про агітацію кандидата у народні депутати Євтушенка С.І. у формі соціальної реклами про сортування сміття, яка містить ряд неточностей. Зокрема веб-сайт громадянської мережі ОПОРА повідомлє наступне: "Кандидат у народні депутати про 152 виборчому округу (м. Рівне), депутат Рівнеради, директор ТзОВ "Санком-Рівне" Святослав Євтушенко вирішив креативно підійти до питання власної реклами як кандидата. Днями у Рівному зявились сміттєвози фірми, власником якої є Святослав Євтушенко, з розміщеною на них зовнішньою рекламою кандидата. Даний плакат містить вихідні дані, які передбачені ч. 7 ст. 69 Закону України «Про вибори народних депутатів». Отже, порушення чинного законодавства тут немає. Однак, це вже не перший випадок використання власної фірми для передвиборчої агітації. Днями рівняни отримали у свої поштові скриньки інформаційні брошури про сортування сміття від фірми «Санком Рівне». Листівка містила підпис Святослава Євтушенка, який є директором вищезазначеної фірми. На цей момент кандидат вже був зареєстрований у ЦВК. Тому спостерігачі ОПОРИ зауважують факт порушення Закону. Листівка за змістом є соціальною рекламою. Використання прізвища кандидата в соціальній рекламі заборонено згідно ч.8 ст.74 Закону України «Про вибори народних депутатів»: «Під час виборчого процесу забороняється використання у комерційній та соціальній рекламі: 1. Прізвищ чи портретів кандидатів у народні депутати». Зауважимо, Святослав Ігоревич Євтушенко зареєстрований кандидатом на позачергових виборах народних депутатів України 08.09.2014. Йде у Парламент як самовисуванець."

Зазначимо, що передвиборчу агітацію кандидат у нородні депутати розпочав значно раніше, а саме з розповсюдження серед мешканців міста персональних листівок з вітаннями з Днем незалежності та Днем міста у військово-патріотичному форматі. Євтушенко Святослав Ігорович не є власником корпоративних підприємств ТОВ "Санком-Рівне" та ТОВ "УКРЕКО-ІНДАСТРІ". Згідно з офіційною інформацією Рівненської міської ради та її виконавчого комітету, а також прокуратури м.Рівне, наданої за запитом видання "Земля та будівництво", в місті Рівне відсутній роздільний збір побутових відходів та запроваджено безконтейнерний спосіб вивезення побутовий відходів, що є порушенням частин 4, 5, 6 ст. 35-1 Закону України "Про відходи" та ДСТУ-Н Б Б.2.2-7:2013 «Настанова з улаштування контейнерних майданчиків».

                                                     Земля та будівництво

Категорія: На часі | Переглядів: 587 | Додав: archinfo | Теги: неякісне надання послуг, Євтушенко С.І., агітація | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Друзі сайту
 
 
Українська експертно-правова лабораторія Юрія Мачулянського © 2024
Конструктор сайтів - uCoz