Меню сайту
Категорії каталога
На часі [1039]
Тенденції [174]
Провідники диктату повідомляють [71]
Погляд [174]
Життя групи [120]
Технології [7]
Люди дії [8]
Корисні поради [16]
В цьому розділі можна ознайомитись з різними корисними порадами
Форма входу

+ Український Тиждень. Новини

Інформаційна картина дня від українського часопису "Тиждень".

добавить на Яндекс
З ПИТАННЯ РОЗМІЩЕННЯ БАНЕРНОЇ РЕКЛАМИ ЗВЕРТАЙТЕСЬ ЗА ТЕЛ.0685860339
Головна » 2012 » Жовтень » 22 » Про агітку Рівненського міського голови Хомка В.Є. та сміття
19:08
Про агітку Рівненського міського голови Хомка В.Є. та сміття
В м.Рівне поширилась агітка кандидата в депутати до Верховної Ради України Рівненського міського голови Хомка В.Є. Видання "Будівельні питання" не є політично заангажованим виданням, а оперує лише юридичними фактами та протистоїть правовому нігілізму. Так, відповідно до агітки "Моя партія - Рівне. Тому тиснути на мене - неможливо! Cлово до Рівнян - Володимира Хомка", яка надрукована на замовлення Хомка В.Є. та віддрукована в СПД -ФО Червінко, тиражем 120000. Не будемо передруковувати цей передвиборчий маразм міського голови, який виправдовується від закидів щодо підкупу виборців та інших речей. Видання звертається до питань благоустрою міста. З початку 2011 року в м.Рівне раптово з'явилась комерційна структура ТзОВ "Санком-Рівне", яку з початком діяльності вважали аффільованою саме з паном Хомком В.Є. Однак, все це зводилось до голослівних звинувачень. 18 жовтня 2012 року в редакцію видання "Будівельні питання" потрапив протокол Рівненської міської ради про адміністративне правопорушення від 18.10.2012 № 12-030 складений менеджером ТзОВ "Санком-Рівне" Рощук К.М. за присутності свідка Пилипаки С.І. який проживає в м.Рівне за адресою вул.Біла, 85а, кв.2 та працює інженером (юристом) ТзОВ "Санком-Рівне" про те, що громадянин який проживає у власному будинку та не є споживачем зазначеного господарського товариства не уклав з ним договір на вивезення побутових відходів. Пікантним моментом зазначеного моменту є те, що громадянин є інвалідом по зору. Хто не зрозумів, це означає, що комерційне господарське товариство ТзОВ "Санком-Рівне" яке діє на свій страх і ризик та з метою отримання прибутку отримало право на складення протоколів про адміністративне правопорушення відповідно до ст.152 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Такі цікаві речі могли, очевидно, відбутись лише за санкцією міського голови Хомка В.Є. Наразі, в прокуратурі Рівненської області перебувають звернення громадян щодо порушення кримінальних справ за самовільне привласнення владних повноважень службової особи органів місцевого самоврядування працівниками ТзОВ "Санком-Рівне", перевищення службових повноважень посадовими особами виконавчого комітету міського ради, а також фактів вимагання та психологічного насильства. Відтак, пан Хомко В.Є. хоче уникнути кримінальної відповідальності щодо перевищення службових повноважень, яке полягає у наданні повноважень працівникам комерційної структури складати протоколи про адміністративні правопорушення в інтересах вищезазначеної комерційної структури. Інакше як пояснити наявність бланків протоколів Рівненської міської ради про адміністративні правопорушення в комерційному господарському товаристві. Мешканці садибних будинків мають ретельно подумати, чи бажають вони щоб на них складали протоколи працівники комерційної структури за сприяння Рівненського міського голови Хомка В.Є.
Зацитуємо лише один абзац агітки від вельмишановного міського голови.
"Поважаю всі професії, але ніколи не буду братися за те, щоб зробити операцію на апендицит, бо я в тому не розуміюсь. Робота у Верховній Раді не менш важлива, а точніше - набагато важливіша за інше. Тому що (вибачте за цинізм) неправильний хід хірурга плачевний для однієї людини, а неправильне слово в законі може привести до непоправних наслідків для багатьох, для цілої України. Тому там і повинні бути відповідні професіонали." - кінець цитати. Очевидно громадянам України слід очікувати цікавих законодавчих ініціатив від "справжнього професіонала" та "законника"  подібних до тих, які викладені в цій публікації та вже впроваджених у м.Рівне.
Видання надає можливість спростувати вищезазначене в коментарях.

"Будівельні питання"
Категорія: На часі | Переглядів: 493 | Додав: archinfo | Теги: Хомко В.Є., перевищення службових повноважень | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Друзі сайту
 
 
Українська експертно-правова лабораторія Юрія Мачулянського © 2024
Конструктор сайтів - uCoz