Меню сайту
Категорії каталога
На часі [1039]
Тенденції [174]
Провідники диктату повідомляють [71]
Погляд [174]
Життя групи [120]
Технології [7]
Люди дії [8]
Корисні поради [16]
В цьому розділі можна ознайомитись з різними корисними порадами
Форма входу

+ Український Тиждень. Новини

Інформаційна картина дня від українського часопису "Тиждень".

добавить на Яндекс
З ПИТАННЯ РОЗМІЩЕННЯ БАНЕРНОЇ РЕКЛАМИ ЗВЕРТАЙТЕСЬ ЗА ТЕЛ.0685860339
Головна » 2011 » Січень » 15 » Прокуратура: Лавочки для харківського метро дійсно коштували 288 тисяч гривень
23:37
Прокуратура: Лавочки для харківського метро дійсно коштували 288 тисяч гривень
До Харківської міської ради надійшло письмове повідомлення Харківського міжрайонного транспортного прокурора про результати перевірки, яку було проведено за запитом Харківського міського голови Геннадія Кернеса, щодо законності процедури закупівлі лавок, встановлених на станції метро Олексіївська.

Про це повідомляє ЛІГАБізнесІнформ

Як заявили в прес-службі Харківської міськради, в листі наголошується, що порушень у процедурі закупівлі перевіркою не виявлено.

Встановлено, що ціна закупівлі 10 конструкцій лавок для платформної частини станції метро Олексіївська, згідно з укладеним договором та фактично перерахованих засобів, склала 288 тис. грн.

"Законність і обґрунтованість закупівельної ціни доведена висновком Науково-дослідного експертного криміналістичного центру Управління МВС України на Південній залізниці, згідно з яким ринкова вартість 10 конструкцій лавок на грудень 2010 року становила з урахуванням ПДВ 288 тис. грн.", - зазначено в документі.

Також повідомляється, що Харківською міжрайонною транспортною прокуратурою винесено постанову про відмову в порушенні кримінальної справи стосовно службових осіб КП Харківський метрополітен у зв'язку з відсутністю в їх діях ознак складу злочину.

Раніше повідомлялося, що Кернес звернувся із запитом до прокуратури, щоб вона провела офіційну перевірку і дала відповідь, скільки коштували лавки для станції метро Олексіївська, про суму закупівлі яких пишуть ЗМІ, а також чи були порушення або зловживання при закупівлі.

Нагадаємо, в грудні 2010 року харківський міський голова Геннадій Кернес запевняв, що комунальне підприємство Харківський метрополітен, купуючи лавки, які встановлені на платформі нової станції метро Олексіївська, заощадив бюджетні кошти.

                                                           За матеріалами Ліга-Бізнесінформ


Категорія: На часі | Переглядів: 465 | Додав: fingert | Теги: Харківські лавки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
Друзі сайту
 
 
Українська експертно-правова лабораторія Юрія Мачулянського © 2024
Конструктор сайтів - uCoz