Меню сайту
Категорії каталога
На часі [1039]
Тенденції [174]
Провідники диктату повідомляють [71]
Погляд [174]
Життя групи [120]
Технології [7]
Люди дії [8]
Корисні поради [16]
В цьому розділі можна ознайомитись з різними корисними порадами
Форма входу

+ Український Тиждень. Новини

Інформаційна картина дня від українського часопису "Тиждень".

добавить на Яндекс
З ПИТАННЯ РОЗМІЩЕННЯ БАНЕРНОЇ РЕКЛАМИ ЗВЕРТАЙТЕСЬ ЗА ТЕЛ.0685860339
Головна » 2013 » Квітень » 11 » Прокуратура м.Рівне легалізувала корупцію та продемонструвала некомпетентність
18:11
Прокуратура м.Рівне легалізувала корупцію та продемонструвала некомпетентність
Прокуратура м.Рівне в особі заступника прокурора міста Н.Ютовець своїм листом від 04.04.2013 № 61з-13 дає дивне трактування законодавства.
Так, в другому абзаці зазначеного листа прокурор зазначає, що позивачем не оскаржувалось рішення суду першої інстанції в справі про адміністративне правопорушення. Очевидно, прокурор не знає, що рішення суду першої інстанції в справах про адміністративне правопорушення є остаточним та оскарженню не підлягає.
В дев'ятому абзаці листа прокурор виправдовує дії органу місцевого самоврядування щодо надання права працівникам ТзОВ "Санком-Рівне" складати протоколи про адміністративні правопорушення за договірні зобов'язання за ст.152 КУпАП. Зазначає, що орган місцевого самоврядування виховує громадян у дусі високої свідомості і дисципліни, суворого додержання законів України.
Нагадаємо, ТзОВ "Санком-Рівне" є комерційним підприємством діяльність якого спрямована на одержання максимального прибутку, в даному випадку неправомірного прибутку за сприяння органу місцевого самоврядування, правоохоронних органів та Рівненського міського суду. Такі дії є корупцією. Не виключено, що зазначені органи мають матеріальну зацікавленість в діяльності зазначеного комерційного підприємства.
Крім того, прокурор зазначила, що комерційне підприємство ТзОВ "Санком-Рівне" не має та не зобов'язане мати дозвільні документи для операцій з побутовими відходами.
Зазначимо, що позивач користується послугами інших підприємств контейнерним способом, які ліцензії мають,  а тому не стане на коліна перед режимом та не буде укладати договір з проституйованим до режиму комерційним підприємством ТзОВ "Санком-Рівне", яке до того ж переховується від Державної служби України з питань захисту персональних даних. Прокурору не варто виправдовувати таке переховування.
Зважаючи на вищевикладені обставини,  можливість прокурора м.Рівне представляти позивача в цивільному позові щодо примусу до договору видається сумнівною, оскільки він є некомпетентним.

"Будівельні питання"

Категорія: Погляд | Переглядів: 617 | Додав: archinfo | Теги: примус до договору, побутові відходи | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Друзі сайту
 
 
Українська експертно-правова лабораторія Юрія Мачулянського © 2024
Конструктор сайтів - uCoz