Меню сайту
Категорії каталога
На часі [1039]
Тенденції [174]
Провідники диктату повідомляють [71]
Погляд [174]
Життя групи [120]
Технології [7]
Люди дії [8]
Корисні поради [16]
В цьому розділі можна ознайомитись з різними корисними порадами
Форма входу

+ Український Тиждень. Новини

Інформаційна картина дня від українського часопису "Тиждень".

добавить на Яндекс
З ПИТАННЯ РОЗМІЩЕННЯ БАНЕРНОЇ РЕКЛАМИ ЗВЕРТАЙТЕСЬ ЗА ТЕЛ.0685860339
Головна » 2010 » Березень » 4 » Прокуратура Одеси судиться з мерією через будівництво висотки
20:49
Прокуратура Одеси судиться з мерією через будівництво висотки
У зв'язку з будівництвом на одеському узбережжі 24-поверхової будівлі п'ятизіркового готелю Одеська прокуратура подала до суду на міськраду і міськвиконком.
Прес-служба Одеської обласної прокуратури повідомляє, що прокуратура вимагає визнати протиправним і таким, що підлягає скасуванню, рішння Одеської міськради щодо будівництво 24-поверхового «оздоровчого комплексу» на Французькому бульварі, 60 / 1.
Як пише revisor.od.ua, мова йде про ту саму будівництві під санаторієм «Росія», на березі моря, яку довго маскували під «берегоукріплювальні роботи».
Наприкінці Французького бульвару, у чудовому старовинному парку стояли корпуси санаторію «Росія». Територія санаторію - 12 га. Усе узбережжя уздовж бульвару - це прекрасний куточок Одеси, іменований Аркадією.
Потім санаторій ліквідували та створили замість нього ТОВ «Глорія плюс». У міському управлінні капбудівництва стверджували, що це підприємство буде займатися реконструкцією і забудовою цієї території, яку роздерибанили на чотири зони: під будівництво котеджів для відпочинку, рекреаційно-ландшафтну, пляжно-оздоровчу та під будівництво багатоквартирного будинку.
Одеська міськрада «безкоштовно» роздала чи продала у приватну власність майже всі території дитячих оздоровчих таборів і більше половини санаторіїв і будинків відпочинку. Санаторні землі в Одесі продовжують відчужуватися під приватні будинки і готельне житло, перетворюючись на закриті, недоступні території.
Раніше на приморських схилах Одеси не будували навіть санаторіїв, адже корпуса, харчоблоки та інші неминучі об'єкти обслуговування фактично перетворюють рекреаційні, оздоровчі території на звичайні житлові квартали з усіма неминучими атрибутами, яким не місце ані в приморських парках, ані в стометровій водоохоронній зоні.
 
За матеріалами видання Est
Переглядів: 519 | Додав: fingert | Теги: Французький бульвар | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
Друзі сайту
 
 
Українська експертно-правова лабораторія Юрія Мачулянського © 2024
Конструктор сайтів - uCoz