Меню сайту
Категорії каталога
На часі [1039]
Тенденції [174]
Провідники диктату повідомляють [71]
Погляд [174]
Життя групи [120]
Технології [7]
Люди дії [8]
Корисні поради [16]
В цьому розділі можна ознайомитись з різними корисними порадами
Форма входу

+ Український Тиждень. Новини

Інформаційна картина дня від українського часопису "Тиждень".

добавить на Яндекс
З ПИТАННЯ РОЗМІЩЕННЯ БАНЕРНОЇ РЕКЛАМИ ЗВЕРТАЙТЕСЬ ЗА ТЕЛ.0685860339
Головна » 2011 » Січень » 24 » Прокуратура виявила у Садового тендерні порушення
11:48
Прокуратура виявила у Садового тендерні порушення
Прокуратурою м. Львова внесено подання міському голові на усунення виявлених порушень законодавства про державні закупівлі при проведенні закупівель робіт з реконструкції вулиці Городоцької (від вулиці Кульпарківської до межі міста).
Про це ЗІКу повідомили в прес-службі прокуратури Львівської області.
Підставою для внесення вказаного подання стали результати перевірок, які прокуратура м. Львова проводила із залученням спеціалістів контрольно-ревізійного управління у Львівській області в управлінні капітального будівництва Львівської міської ради.

З’ясовано, що вказаний об’єкт включено до річного плану закупівель на 2010 рік. Тендерним комітетом визначено процедуру проведення закупівлі – шляхом проведення відкритих торгів. Тендерні пропозиції для участі у торгах подано ТзОВ «Б...» та ТзОВ «О...», а тендерним комітетом управління капітального будівництва 27.08.2010 року проведено розкриття тендерних пропозицій учасників. Відповідно до вимог ст. 29 Закону України «Про здійснення державних закупівель» пропозиція конкурсних торгів, що не відповідає умовам тендерної документації підлягає відхиленню, аналогічні норми закріплено «Положенням про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти», затвердженим постановою КМУ від 17.10.2008 року № 921.

Водночас, в ході перевірки з’ясувалось, що незважаючи на окремі невідповідності тендерних пропозицій учасників торгів вимогам тендерної документації, всупереч вимог ст.ст. 29, 30 вищезгаданого Закону та п.п. 53, 61 відповідного Положення, тендерним комітетом управління капітального будівництва Львівської міської ради тендерні пропозиції учасників, як такі, що не відповідають умовам тендерної документації не були відхилені, а торги не відмінено.

За матеріалами видання ЗІК

Категорія: На часі | Переглядів: 415 | Додав: fingert | Теги: тендерні порушення | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
Друзі сайту
 
 
Українська експертно-правова лабораторія Юрія Мачулянського © 2024
Конструктор сайтів - uCoz