Меню сайту
Категорії каталога
На часі [1039]
Тенденції [174]
Провідники диктату повідомляють [71]
Погляд [174]
Життя групи [120]
Технології [7]
Люди дії [8]
Корисні поради [16]
В цьому розділі можна ознайомитись з різними корисними порадами
Форма входу

+ Український Тиждень. Новини

Інформаційна картина дня від українського часопису "Тиждень".

добавить на Яндекс
З ПИТАННЯ РОЗМІЩЕННЯ БАНЕРНОЇ РЕКЛАМИ ЗВЕРТАЙТЕСЬ ЗА ТЕЛ.0685860339
Головна » 2013 » Серпень » 7 » Ремарка на інтерв'ю директора ТзОВ "Санком-Рівне"
14:04
Ремарка на інтерв'ю директора ТзОВ "Санком-Рівне"
В Рівненській обласній газеті "Рівне вечірнє" число № 57 від 01.08.2013 опубліковано інтерв'ю директора комерційного підприємства ТзОВ "Санком-Рівне" Євтушенка Святослава Ігоровича під назвою "Якби ліквідували управління ЖКГ, рівняни цього і не помітили б".
Правозахисна група "Fingert & Law Corporation" вважає за необхідне надати деякі зауваження до позиції шановного позафракційного депутата Рівненської міської ради.
Між ТзОВ "Cанком-Рівне" та органом місцевого самоврядування в особі управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету Рівненської міської ради укладено договір про державно-приватне партнерство щодо надання послуг з вивезення побутових відходів на об'єктах державної та комунальної власності м. Рівне, а відтак критика управління ЖКГ видається цікавою.
Директор комерційного підприємства вважає, що управління ЖКГ має очолити бізнесмен. Гідними особами на посаду начальника управління ЖКГ директор комерційного підприємства вважає позафракційного депутата Олександра Лащука (виключений з ВО "Свобода" за порушення партійної дисципліни та деструктивну діяльність) та невідомого Сергія Пінчука. Як відомо, Олександр Лащук працює майстром на ПАТ "Волинь-Цемент", на якому ТзОВ "Санком-Рівне" планує спалювати побутові відходи.
Теперішній-колишній керівник управління УЖКГ Іван Гема звільняється на за станом здоров'я, а у зв'язку з корупційним провадженням щодо співпраці з ТзОВ "Cанком-Рівне" за ініціативи правозахисної групи "Fingert & Law Corporation".
Відтак, відбувається вилучення використаного матеріалу.
Нагадаємо, ТзОВ "Санком-Рівне" на цей час відповідає за позовом щодо споживчої агресії поєднаної з порушенням конституційного права на конфіденційність та вільний вибір продукції, посяганням на право приватної власності (рейдерство) та нав'язуванням споживацького способу життя.
Інформаційна довідка.
Євтушенко Святослав Ігорович народився 9 лютого 1979 року в м. Рівне. Одружений, виховує двох синів і доньку. Сина від першого шлюбу та сина з донькою від другого шлюбу.
Освіта вища, у 2002 році закінчив факультет міського будівництва та господарства Української державної академії водного господарства, здобув кваліфікацію інженера-будівельника. Виключений з Тернопільського національного економічного університету (не з'явився).
З 2002 року працював у ТзОВ «Вік-Експо» на будівництві російський автозаправних станцій компанії "ТНК" спочатку інженером-будівельником, а потім – майстром, виконробом, начальником будівельної дільниці та начальником будівельного відділу. Заступник директора будівельної фірми ТзОВ «БМК» (2005– 2010 рр.). З 2011 року – директор ТзОВ «Санком-Рівне».
Один із ініціаторів проекту створення унікального екологічного поселення в с. Радиславка Рівненського району з будівництва солом'яних будинків, що є неодноразовим переможцем міжнародних конкурсів і розпорядником грандів, направлених на підтримку та розвиток екологічного будівництва в Україні.
Депутат Рівненської міської ради VI скликання з листопада 2010 року. Голова постійної комісії Рівнеради з питань транспорту та зв’язку. Член громадської ради при Рівненському міськвиконкомі.

                                                      "Fingert & Law Corporation"
Категорія: Погляд | Переглядів: 629 | Додав: archinfo | Теги: ТзОВ Cанком-Рівне, рейдерство, Євтушенко Святослав Ігорович | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Друзі сайту
 
 
Українська експертно-правова лабораторія Юрія Мачулянського © 2024
Конструктор сайтів - uCoz