Меню сайту
Категорії каталога
На часі [1039]
Тенденції [174]
Провідники диктату повідомляють [71]
Погляд [174]
Життя групи [120]
Технології [7]
Люди дії [8]
Корисні поради [16]
В цьому розділі можна ознайомитись з різними корисними порадами
Форма входу

+ Український Тиждень. Новини

Інформаційна картина дня від українського часопису "Тиждень".

добавить на Яндекс
З ПИТАННЯ РОЗМІЩЕННЯ БАНЕРНОЇ РЕКЛАМИ ЗВЕРТАЙТЕСЬ ЗА ТЕЛ.0685860339
Головна » 2013 » Грудень » 16 » Рівненська міська рада відмовилась виключити житловий будинок з території обслуговування ТОВ"Санком-Рівне"
14:53
Рівненська міська рада відмовилась виключити житловий будинок з території обслуговування ТОВ"Санком-Рівне"
16 грудня 2013 року на адресу правозахисної групи "Fingert & Law Corporation" надійшла відповідь на звернення ОСОБА 1 до Рівненської міської ради щодо виключення приватного будинку, що знаходиться на вул. Січових Стрільців в  м. Рівне, з території обслуговування Товариства з обмеженою відповідальністю "Санком-Рівне" з мотивів відсутності контейнерних майданчиків та контейнерів для побутових відходів на комунальній вулиці Січових Стрільців та відповідно до ч. 1 ст. 7 Закону України "Про державно-приватне партнерство". Відповідь Рівненською міською радою надано не по суті звернення  та з порушенням строків надання відповіді заявнику. Водночас, у відповіді міститься адміністративний примус всіх громадян України до договору з комерційним підприємством ТОВ "Санком-Рівне" запроваджений Рівненською міською радою, що є порушенням ст. 231 ЦК України. Зокрема, Рівненська міська рада поширила договір про державно-приватне партнерство на приватну власність та запровадила адміністративну відповідальність для власників за неукладення договору з виконавцем послуг безвідносно до фактичного надання послуг, а в даному випадку за відсутності у виконавця послуг матеріальних засобів надання послуг з вивезення побутових відходів. Правозахисна група "Fingert & Law Corporation" неодноразово заявляла, в тому числі в судах, про відсутність у місті Рівне контейнерних майданчиків та контейнерів для побутових відходів, що є істотним порушенням санітарних норм, які забороняють надання послуг без контейнерним способом. Як виняток, санітарне законодавство дозволяє використовувати без контейнерний спосіб на територіях садибної забудови.
Зважаючи на позицію Рівненської міської ради правозахисною групою "Fingert & Law Corporation" готується позов до Державної казначейської служби України, Рівненської міської ради, Виконавчого комітету Рівненської міської ради треті особи: Держсанепідслужба України, Антимонопольний комітет України, ТОВ "Санком-Рівне" щодо зобов'язання Рівненської міської ради виключити з Правил благоустрою м. Рівне пункту 4.1.2, а саме зобов'язання всіх громадян укладати договір з ТОВ "Санком-Рівне" під загрозою притягнення до адміністративної відповідальності, зобов'язання Рівненської міської ради та Виконавчого комітету Рівненської міської ради виключити територію приватного будинку за адресою вул. Січових Стрільців, 36    м. Рівне з території обслуговування ТОВ "Санком-Рівне" та відшкодування моральної шкоди завданої бездіяльністю та примусом до договору у розмірі 200 тис. гривень. Загалом, мова йде про припинення діяльності ТОВ "Санком-Рівне".

                                                     "Fingert & Law Corporation"
Категорія: Тенденції | Переглядів: 581 | Додав: archinfo | Теги: примус до договору, Бездіяльність, ТОВ Санком-Рівне | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Друзі сайту
 
 
Українська експертно-правова лабораторія Юрія Мачулянського © 2024
Конструктор сайтів - uCoz