Меню сайту
Категорії каталога
На часі [1039]
Тенденції [174]
Провідники диктату повідомляють [71]
Погляд [174]
Життя групи [120]
Технології [7]
Люди дії [8]
Корисні поради [16]
В цьому розділі можна ознайомитись з різними корисними порадами
Форма входу

+ Український Тиждень. Новини

Інформаційна картина дня від українського часопису "Тиждень".

добавить на Яндекс
З ПИТАННЯ РОЗМІЩЕННЯ БАНЕРНОЇ РЕКЛАМИ ЗВЕРТАЙТЕСЬ ЗА ТЕЛ.0685860339
Головна » 2013 » Грудень » 10 » Російська Федерація в особі органів пропаганди розпочала військові дії проти України
14:46
Російська Федерація в особі органів пропаганди розпочала військові дії проти України
Російська Федерація в особі органів пропаганди та державних органів розпочала військові дії проти України, а саме намагається засобами психологічної війни сформувати в російськомовних українців на території України лояльне ставлення до агресора в особі Російської Федерації. Зокрема, засобами пропаганди та економічним тиском Російська Федерація намагається дискредитувати євроінтеграційні прагнення українців, а так само утримати громадян України від дій щодо захисту національних інтересів. Так, Держдума Російської федерації розглядає заяву "О ситуации в Украине" в яких міститься заклик до опозиційних сил "прекратить протиправные действия".
"Депутаты Государственной думы Федерального собрания Российской Федерации не могут оставаться равнодушными к событиям, происходящим в Украине. Несанкционированные митинги, блокирование органов государственной власти, захват административных зданий, погромы, разрушение исторических памятников ведут к дестабилизации в стране, чреваты серьезными негативными экономическими и политическими последствиями для населения Украины», - говорится в проекте заявления" - зазначається у зверненні.
В пропагандистському зверненні традиційно нічого не зазначається про побиття з особливою жорстокістю мирних громадян України на майдані Незалежності, а також біля адміністрації глави держави. Цікавим є те, що глава уряду Азаров М.Я. публічно підтримав дії іноземної держави та оголосив всіх мирних мітингувальників провокаторами, екстремістами і т.ін, а також не засудив дії Російської Федерації. Водночас, він публічно вибачився за дії правоохоронців, хоча жоден правоохоронець на час вибачення арештований не був. Пропаганда Російської Федерації означає переведення органів та технічних засобів пропаганди іноземної держави у військовий режим (загрозливий період). Правозахисною групою "Fingert & Law Corporation" буде надана правова оцінка діям та бездіяльністю уряду та в шестимісячний строк буде підготовлено та подано відповідну позовну заяву.

                                                     "Fingert & Law Corporation"

Категорія: Тенденції | Переглядів: 430 | Додав: archinfo | Теги: Пропаганда, військві дії, Російська Федерація | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Друзі сайту
 
 
Українська експертно-правова лабораторія Юрія Мачулянського © 2024
Конструктор сайтів - uCoz