Меню сайту
Категорії каталога
На часі [1039]
Тенденції [174]
Провідники диктату повідомляють [71]
Погляд [174]
Життя групи [120]
Технології [7]
Люди дії [8]
Корисні поради [16]
В цьому розділі можна ознайомитись з різними корисними порадами
Форма входу

+ Український Тиждень. Новини

Інформаційна картина дня від українського часопису "Тиждень".

добавить на Яндекс
З ПИТАННЯ РОЗМІЩЕННЯ БАНЕРНОЇ РЕКЛАМИ ЗВЕРТАЙТЕСЬ ЗА ТЕЛ.0685860339
Головна » 2011 » Квітень » 11 » Садовий дав слово у травні відремонтувати дах, що тече уже більше 10 років
10:29
Садовий дав слово у травні відремонтувати дах, що тече уже більше 10 років
У прямому ефірі інтерактивної програми «Особистий прийом» телеканалу «ZIK», 8 квітня, міський голова Львова Андрій Садовий запевнив, що вже у понеділок, 11 квітня, створять робочу групу, яка вивчатиме проблему мешканців панельної багатоповерхівки на Хвильового, 33, дах якої тече уже більше 10 років.

Таку обіцянку він дав після перегляду сюжету, у якому мешканці скаржились, що у їхньому будинку більше 10 років текла вода на сходову клітку, а нині -- і у квартири. Щоб врятувати підлогу від гниття, ставлять тазики.

«Ми зверталися у ЖЕК, зверталися у райвиконком, на «гарячу лініють» міста, але ніякого результату ніхто не дає, тому що не має грошей. Начальник ЖЕКу відпирається: «Я сам нічого не можу зробити. Йдіть вище», -- поскаржився у сюжеті мешканець будинку Анатолій Гнат.

«Ми пожинаємо плоди, що започаткували ще у 80-ті роки. Експлуатаційний термін будинку ще не закінчився, а дах уже тече. Та й каналізаційні системи у неналежному стані. А все тому, що при будівництві були порушення. Звісно, вирішувати проблеми  потрібно. Вже у травні у цьому будинку плануємо виконати ремонт сходової клітки 4 під’їзду та поточний ремонт покрівлі будинку», -- пообіцяв у прямому ефірі Андрій Садовий.

Ведучий «Особистого прийому» Віктор Павлик також домовився з мером, що команда журналістів телеканалу «ZIK» спільно із робочою групою міської ради виїдуть до будинку на Хвильового, 33. Таким чином, телеканал «ZIK» відстежуватиме перебіг ремонтних робіт, що виконуватимуться у цьому будинку, а також повідомлятиме про це телеглядачів.

Також у прямому ефірі телеприймальні «ZIK» Андрій Садовий пообіцяв, що таблицю зі зверненнями, що надійшли до нього на програму «Особистий прийом» та інформацією про те, як вони вирішуються, буде опубліковано на сайті Львівської міської ради. А тим львів’янам, кому потрібна допомога, мер порадив звертатись за номером «гарячої лінії» міського голови: (032) 297 59 99.

Інтерактивна програма «Особистий прийом» виходить щоп’ятниці о 21:30 на телеканалі «ZIK».

Наступної п’ятниці, 15 квітня, «Особистий прийом» у телеприймальні «ZIK» проведе начальник Головного управління МНС України у Львівській області Сергій Дмитровський. 

Довідка.

Багатоканальний телефон у студію прямого ефіру програми «Особистий прийом» телеканалу «ZIK»: (032) 247 34 47.

Свої звернення можна залишати:

на сайті: www.zik.com.ua та на сайті телеканалу «ZIK»: www.ziktv.com.ua;

за телефоном «гарячої лінії» телеканалу «ZIK»: (032) 247 24 61, щобудня з 11:00 до 18:00. Ваші проблеми та запитання журналісти переадресують запрошеному гостю під час програми «Особистий прийом»;

на інтерактивному проекті телеканалу «ZIK» – «Вільний мікрофон» щосуботи з 13:00 до 17:00 на площі біля пам’ятника Т. Шевченкові. Ваші звернення покажуть запрошеному у студію чиновнику програми «Особистий прийом». 

За матеріалами видання ЗІК

 

Категорія: На часі | Переглядів: 479 | Додав: fingert | Теги: ремонт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
Друзі сайту
 
 
Українська експертно-правова лабораторія Юрія Мачулянського © 2024
Конструктор сайтів - uCoz