Меню сайту
Категорії каталога
На часі [1039]
Тенденції [174]
Провідники диктату повідомляють [71]
Погляд [174]
Життя групи [120]
Технології [7]
Люди дії [8]
Корисні поради [16]
В цьому розділі можна ознайомитись з різними корисними порадами
Форма входу

+ Український Тиждень. Новини

Інформаційна картина дня від українського часопису "Тиждень".

добавить на Яндекс
З ПИТАННЯ РОЗМІЩЕННЯ БАНЕРНОЇ РЕКЛАМИ ЗВЕРТАЙТЕСЬ ЗА ТЕЛ.0685860339
Головна » 2014 » Січень » 24 » Коментар щодо пікетування Рівненської ОДА (оновлено 05.02.2014)
14:20
Коментар щодо пікетування Рівненської ОДА (оновлено 05.02.2014)
23 січня 2014 року громадяни які пікетували на морозі Рівненську ОДА зайшли в приміщення. Протестувальники скандували "Владу геть!". В приміщенні Рівненської ОДА активісти планують розмістити місцевий орган влади, а саме "Народну раду". На цей час, навколо основного входу до Рівненської ОДА збудовано барикаду з мішків зі снігом та використаних шин. Станом на 12.00 за місцевим часом на майдані Просвіти перед барикадами знову збираються протестувальники. На першому та другому поверсі знаходяться протестувальники в масках, які сидять на сходах. Влаштована кухня. Ліфти не працюють.
24 січня 2014 року станом на 20.00 за місцевим часом на майдані Просвіти відбувається віче.  Протест проходить без ексцесів. Протестувальники в приміщенні адміністрації зняли маски.
26 січня 2014 року станом на 14.00 за місцевим часом на майдані Просвіти відбувається віче. Майдан заповнений протестувальниками. Лунають заклики "Банду геть!". Щодо захоплення адміністрації протестувальники це заперечили. Зокрема, повідомлено, що громадськість прийшла на прийом до чиновників з метою випити чаю. Висловлено здивування, що працівники адміністрації залишили свої робочі місця до закінчення робочого дня. Учасники протесту також згадали про виділення з державного бюджету 6 млн. гривень на реконструкцію майдану Просвіти в 2011 році. Правозахисна група "Fingert & Law Corporation" вважає передчасним порушення кримінальної справи щодо захоплення адміністративного приміщення, оскільки захоплення як такого не було.  Нагадаємо, реконструкція майдану Просвіти розпочалася в серпні 2010 року, й була зумовлена приїздом глави держави. Реконструкцію завершено в травні 2011 року.
З обласного бюджету на реконструкцію майдану використано 1,5 млн.гривень.
26 січня 2014 року станом на 19.00 за місцевим часом на майдані Просвіти залишились вартові протесту які гріються біля бочок з вогнем. Дещо раніше до протестувальників підходили молодята яким вони вигукували "Гірко!". Протестувальники час від часу свистять та вигукують "Банду геть!", "Слава Україні! Героям слава!".
27 cічня 2014 року станом на 12.00 та 15.00 за місцевим часом на майдані Просвіти відбувається віче пов'язане з позачерговою сесією Рівненської обласної ради. На майдані знаходиться близько 500 протестувальників. На позачергову сесію обласної ради прийшло 38 депутатів. Планується створити виконавчий комітет обласної ради з метою передання йому делегованих повноважень які наразі виконує Рівненська обласна державна адміністрація. Представницька група протестувальників пішла до депутатів з метою спонукати їх до проведення сесії на майдані. З 12.30 до 14.00 протестувальники пікетували Рівненську районну раду. Cтаном на 19.00 за місцевим часом на майдані Просвіти продовжується віче. На майдані знаходиться близько 100 протестувальників. Виступають представники громадськості на різну тематику, зокрема щодо корупції, прямого народовладдя. Протестувальники гріються біля бочок з вогнем. Читається українська поезія, зокрема Т.Г. Шевченка.
28 січня 2014 року станом на 9.00 за місцевим часом на майдані Просвіти знаходиться близько 30 протестувальників. Заметіль. Температура повітря -12 С. Правозихасна група "Fingert&Law Corporation" підтримує вияв свободи.
Станом 15.30 за місцевим часом на майдані Просвіти знаходиться близько 15 протестувальників. Заметіль триває. Температура повітря -10 С. Активісти ходять по кабінетах керівників апарату та структурних підрозділів Рівненської обласної державної адміністрації та перевіряють їх перебування на робочому місці. Активісти представляються представниками "Народної ради". Погрожують керівникам від "Партії Регіонів" ув'язненням після приходу до влади. На майдані протестувальники нічого не вигукують. Позачергової сесії Рівненської обласної ради не відбулося за відсутності кворуму. Голова Рівненської обласної державної адміністрації В. Берташ працює за межами адміністративної будівлі.
Cтаном на 18.10 за місцевим часом представник протестувальників оголосив про початок віча. На майдан сходяться люди. На майдані знаходиться близько 100 протестувальників.
29 січня 2014 року станом на 9.00 за місцевим часом на майдані Просвіти знаходиться близько 10 протестувальників. Заметіль. Температура повітря -13 С. Протестувальники гріються біля бочок з вогнем. Частина активістів знаходиться в приміщенні адміністрації. Cтаном на 16.00 протестувальники в масках перед адміністрацією протестувальники в масках грають у футбол.
Станом на 18.15 за місцевим часом розпочалось віче. Співають молитву. На майдані Просвіти знаходиться близько 100 протестувальників. Читається героїчна поезія про 30 студентів які загинули на залізничній станції Крути під селищем Крути та поблизу села Пам'ятне 29 січня 1918 року за 130 кілометрів на північний схід від Києва у бою з 4-тисячною більшовицькою армією Михайла Муравйова. Зачитуються вимоги щодо звільнення Києва від внутрішніх військ та спецпідрозділу "Беркут". Озвучується позиція про недійсність всіх актів позитивного права. Автомобілі які проїжджають повз протест сигналять. Станом на 19.20 за місцевим часом розпочалась хода до пам'ятників учасників національно-визвольних змагань. Безперервно скандують "Слава Україні! Героям Слава!", "Слава Нації! Смерть Ворогам!".
30 cічня 2014 року станом на 18.00 за місцевим часом на майдані Просвіти знаходиться близько 10 протестувальників. Температура повітря -19 С. Протестувальники гріються біля бочок з вогнем. Невідомими особами о 22.20 за місцевим часом на внутрішнє подвір'я прокуратури Рівненської області вкинуто два "коктейлі Молотова".
Слідчим управлінням УМВС України в Рівненській області розпочато кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Слідством розглядається декілька версій цього злочину, у тому числі і щодо його вчинення з метою тиску на правоохоронні органи. Загальновідомо, що прокуратура є єдиним органом який підтримує державу, а не народ.
31 січня 2014 року станом на 9.00 за місцевим часом на майдані Просвіти знаходиться близько 10 протестувальників. Температура повітря -20 С. Відбувається позачергова сесія Рівненської обласної ради. Станом на 12.00 за місцевим часом відбувались постріли піротехнічних установок.
Станом на 18.10 за місцевим часом на майдані Просвіти розпочалось віче. Звучить героїчна музика гурту "Плач Єремії", а також М.Бурмаки. На мадані Просвіти знаходиться близько 50 протестувальників. Обговорюється звернення офіцерів Збройних Сил України до глави держави щодо наведення порядку в державі та підтримки конституційного ладу, а так само інформації про передання двох рот аеромобільних військ під командування Міністерства внутрішніх справ. Оголошено, що 01.02.2014 о 12.00 планується хода матерів солдатів до гарнізону військ на вул. Дубенській щодо гарантій невтручання армії у внутрішній громадянський конфлікт. Близько 19.00 віче закінчилось виконанням Гімну України. Температура повітря -19 С. Правозахисна група "Fingert & Law Corporation" підтримує акції протесу проти обмеження державою невід’ємних та невідчужуваних прав особи. Водночас, правозахисна група підтримує більш раціональні та ефективні методи боротьби з режимом, оскільки вважає, що мирне стояння на морозі представників української нації на майданах призводить до хвороб, а пряме протистояння з урядовими військами призводить до тяжких каліцтв та смерті. Гнобителі та переслідувачі української нації належно організовані та підготовлені, а переважна їх більшість працює в теплих кабінетах, а така само мають розгалужену мережу сексотів. Правозахисна група вже зазначала, що протест має відбуватись раціонально та обдумано з метою уникнення невиправданих жертв з боку представників української нації. На відміну від німців, які спасли свою національність ще на час життя Г.В.Ф. Гегеля, українцям за свою національність доведеться боротися довго. Наразі, бути українцем в державі Україна в XXI ст. означає бути провокатором, авантюристом, бандерівцем, фашистом, антисемітом, поліцаєм, злодієм, бидлом, сміттям і т.ін. Насправді, рівень внутрішньої свободи українців вищий ніж в представників ЄС та США та значно вищий ніж в РФ та інших країнах світу, а звідси і ненависть до українців, відкрита або прихована.
Cтаном на 5.02.2014 станом на 18.50 за місцевим часом за пропозицією Кирилова Михайла Михайловича, голови Рівненської обласної народної ради, депутата обласної ради від політичної партії "Фронт Змін", приватного підприємця якого 4 лютого 2014 року обрано головою Рівненської обласної ради правий сектор залишив приміщення Рівненської ОДА, а протест перемістився до центру міста на Майдан Незалежності. Учасники віча висловили подяку правому сектору схвальними вигуками та оплесками. Представники правого сектору повідомили, що готові повернутися у разі наступу режиму. Віче закінчилось виконанням Гімну України.
Кирилов Михайло Михайлович є сином Кирилова Михайла Юрійовича який працює директором СП ,,АРС". Надаємо його автобіографічну довідку доступної для загалу.
Народився 10 листопада 1946 р. в Карагандинській області (Казахстан). Дружина – Шеремет Світлана Олександрівна. Має двох синів – Михайла і Тараса та дочку Наталю. Освіта вища, закінчив педіатричний факультет Львівського державного медичного інституту за спеціальністю ,,лікар-педіатр" (1971 р.). Кандидат медичних наук (1984 р.). Тема дисертації: "Ефективність удосконалення гідролізату казеїна в програмі раціонального парентерального харчування хворих при операціях на шлунку". Директор ТзОВ "Гермабель", заступник директора ТзОВ "АРЦТплюс", директор СП "АРС". Лікар хірург-онколог вищої категорії (1996 р.), лікар хірург-ендоскопіст І категорії (1997 р.), організатор охорони здоров’я (2005 р.). Нагороджений "Хрестом милосердя" (Штутгарт, ФРН, 1994 р.), дипломом "За впровадження методів аюрведи у клінічну практику" (м. Санкт-Петербург, Росія, 2004 р.). Основні праці: "Сравнительная оценка анаболической эффективности гидролизаторов казеина" (1980 р.), "Рациональные программы применения парентерального питания" (1982 р.), "Роль эндокринной системы в эффектах азотистого парентерального питания" (1979 р.), "Эффективность применения БАД "Чаванпраш" для неспецифической профилактики гриппа" (2004 р.). Усього має 59 наукових праць. Із 2006 р. – депутат Рівненської міськради, директор Рівненського обласного "Руського культурного центру". Член Асоціації лікарів та екологів Екологічної ліги України. Член Європейскої руської асоціації. Нагороджений Грамотою Свято-Іоанівського монастиря, Почесною грамотою голови Рівненської обласної державної адміністрації. Вільно володіє французькою, німецькою, англійською, польською та арабською мовами. Захоплення – подорожі. Девіз: "Життя у любові та гармонії".

                                                     "Fingert & Law Corporation"
Категорія: Життя групи | Переглядів: 553 | Додав: archinfo | Теги: барикади, образи, штурм Рівненської ОДА | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Друзі сайту
 
 
Українська експертно-правова лабораторія Юрія Мачулянського © 2024
Конструктор сайтів - uCoz