Меню сайту
Категорії каталога
На часі [1039]
Тенденції [174]
Провідники диктату повідомляють [71]
Погляд [174]
Життя групи [120]
Технології [7]
Люди дії [8]
Корисні поради [16]
В цьому розділі можна ознайомитись з різними корисними порадами
Форма входу

+ Український Тиждень. Новини

Інформаційна картина дня від українського часопису "Тиждень".

добавить на Яндекс
З ПИТАННЯ РОЗМІЩЕННЯ БАНЕРНОЇ РЕКЛАМИ ЗВЕРТАЙТЕСЬ ЗА ТЕЛ.0685860339
Головна » 2015 » Липень » 12 » Сміттєвий лобіст Святослав Євтушенко переключився на створення ОСББ
13:46
Сміттєвий лобіст Святослав Євтушенко переключився на створення ОСББ

Мешканці міста Рівне знайшли у своїх поштових скриньках рекламні матеріали від депутата Рівненської міської ради, директора комерційного господарського товариства ТОВ ,,УКРЕКО-ІНДАСТРІ" Євтушенка Святослава Ігоровича щодо допомоги у створенні ОСББ. На рекламних матеріалах розміщено портрет зазначеного громадянина в вишиваній сорочці, очевидно для того щоб сподобатися націоналістично налаштованим громадянам. Як відомо, Євтушенко Святослав Ігорович є сміттєвим лобістом та підтримує утвердження монопольного становища сміттєвих підприємств. Активно співпрацював з народними депутатами від "Партії Регіонів" Ю.Льовочкіною, Ю.Мірошниченком, В.Каськівим. Безумовно, зазначений громадянин буржуазного мислення, який на думку комерційного господарського товариства ТОВ ,,Санком-Рівне" є свідомим громадянином, любить державу та владу, а відповідно любить розкіш і красивих жінок. Як відомо, владолюбство породжує гедонізм. Хоча в кінцевому підсумку все зводиться до нехитрих аспектів тваринних насолод, що і у рабовласників древності або феодального сюзерена середньовіччя, але  їх характер та оформлення ускладнюються та колосально дорожчають. Елементарне і найбільш древнє знаряддя насолоди - витончена красива жінка, все більш піднесена (в тій чи іншій мірі явно) в символ життєвого успіху, оточує своє тіло такою кількістю предметів розкоші, що тільки вона одна потребує еволюційного придушення в ім'я задоволення своїх примх. Відтак ми погоджуємося, що зазначений громадянин є свідомим громадянином. Зазначимо, що цей громадянин немає договору на вивезення твердих побутових відходів. Так от, повернемося до інформаційного буклету. Цитуємо: ,,Чи знаєте Ви, що з 1 липня цього року набуває чинності Закон України ,,Про особливості здійснення права власності в багатоквартирному будинку"? А це означає, що на розформування ЖКП дається 1 рік. Тобто, до цього часу всі ми повинні обрати один із двох варіантів подальшого обслуговування багатоповерхівок:

- утворити ОСББ та здійснювати всю діяльність щодо управління будинку на свій страх і ризик. Втім, варто врахувати, що ризиків тут чимало.

- обрати управителя самостійно. У цьому випадку компанія, яка надаватиме послуги з обслуговування будинку, укладає договір на 1 рік, який продовжується лише якщо в нас немає зауважень до її роботи. Плату за утримання будинку ми також визначаємо самостійно.

Якщо ж мешканці не визначаться, то через рік їх будинок передадуть управителю, який виграє "конкурс".

Для чого нам самостійно обирати обслуговуючу компанію, а не чекати, поки її призначать зверху?

Новий закон визначає, що всі власники квартир та нежитлових приміщень у будинку є і співвласникам ВСЬОГО будинку. Отже, ми самостійно, а не держава, маємо його утримувати і проводити в ньому всі ремонти.

Тобто, цим Законом держава офіційно знімає з себе функції утримання та нагляду за житловим фондом! Тому, від нашого вибору залежить розмір квартплати, шанс перейти на автономну систему опалення, утеплення і порядок у дворі без стихійних автопарковок та гаражів. Адже саме ми визначатимемо, що має бути розміщено на прибудинковій території, які роботи мають виконуватися та які послуги отримуватися, і, найголовніше, скільки й кому за них платити." Далі розповідається про порядок проведення зборів мешканців багатоквартирних будинків, та традиційні погрози, що через рік всі будинки, які не визначилися з формою управління, комусь передадуть. Очевидно, разом з мешканцями. Євтушенко Святослав Ігорович пропонує мешканцям багатоквартирних житлових будинків правову допомогу. Оскільки Євтушенко Святослав Ігорович не є правником то фактично правову допомогу буде надавати колишній працівник правоохоронних органів, а нині юрист комерційного господарського товариства ТОВ "Санком-Рівне" Пилипака Сергій Іванович. Громадська організація ,,Рівненський клуб ,,Правовий всеобуч" вважає, що громадяни які обирали до влади осіб з буржуазним мисленням заслуговують на таке поводження з собою. Однак, нагадуємо, що громадяни вправі відмовитися від дару держави у вигляді будинків які вичерпали свій термін експлуатації. Крім того, у вигляді управляючої організації може виступати громадська організація як форма самоорганізації населення. Адже відомо, що ОСББ є неприбутковою організацією. Громадська організація на відміну від ОСББ матиме більше можливостей у протистоянні з державою та буржуазією. Так, громадська організація ,,Рівненський клуб ,,Правовий всеобуч" є управителем житлового будинку за адресою вул.Січових Стрільців, 36 в м. Рівне. Вибір за громадянами. Ми вважаємо, що держава є апаратом насильства, й лише громадянське суспільство може державі протистояти.

                             Рівненський клуб "Правовий всеобуч"

Категорія: На часі | Переглядів: 470 | Додав: archinfo | Теги: держава, ОСББ, дар, Свавілля, буржуазія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Друзі сайту
 
 
Українська експертно-правова лабораторія Юрія Мачулянського © 2024
Конструктор сайтів - uCoz