Меню сайту
Категорії каталога
На часі [1039]
Тенденції [174]
Провідники диктату повідомляють [71]
Погляд [174]
Життя групи [120]
Технології [7]
Люди дії [8]
Корисні поради [16]
В цьому розділі можна ознайомитись з різними корисними порадами
Форма входу

+ Український Тиждень. Новини

Інформаційна картина дня від українського часопису "Тиждень".

добавить на Яндекс
З ПИТАННЯ РОЗМІЩЕННЯ БАНЕРНОЇ РЕКЛАМИ ЗВЕРТАЙТЕСЬ ЗА ТЕЛ.0685860339
Головна » 2010 » Лютий » 7 » "Свобода" подасть до суду на п’яного депутата Коржинського
22:32
"Свобода" подасть до суду на п’яного депутата Коржинського
Фракція ВО "Свобода" у Львівській обласній раді заявила, що подаватиме до суду на депутата-"нашоукраїнця" Ярослава Коржинського за образу честі і гідності. Причиною стали його публічні звинувачення на адресу депутатів-"свободівців".
Сталося це під час слухання доповіді депутата з фракції БЮТ Євгена Буби про роботу тимчасової контрольної комісії з питань дотримання земельного законодавства та забезпечення майнових прав громадян при реформуванні комплексів колишніх колективних сільськогосподарських підприємств. Цю комісію було створено після численних наполягань депутатів-"свободівців", і вона мала розслідувати незаконне отримання в користування земельних ділянок Малехівської сільради.
"У доповіді голова контрольної комісії почав перелічувати суб’єктів підприємницької діяльності, які отримали ділянки, - зазначила депутат від ВО "Свобода" Ірина Сех. – Але раді не це потрібно було почути. Комісія мала звернутися до прокуратури, аби правоохоронні органи розслідували ці махінації. Те, що при виділенні землі було порушено законодавство, визнав Верховний суд України. Та доки місцева влада гаяла час, підставні особи вже встигли отримати акти на землю. Сьогодні ми бачимо, що комісія не працювала, а затирала сліди".
Під час цих слів до трибуни вийшов депутат від "Нашої України" Ярослав Коржинський (до речі, його виступ не був регламентованим) і почав паплюжити депутатів від "Свободи". "Свободівці" відреагували увімкненням сирени та блокуванням трибуни.
"Це вперше за весь час нашого депутатства у Львівській обласній раді "Свобода" вдалася до таких крайнощів як блокування трибуни та увімкнення сирени, - зауважив заступник голови ВО "Свобода", депутат Олег Панькевич. - Проти "Свободи" застосували найбрудніші методи. Думаю, ця брехня є спланованою провокацією тих, котрі сьогодні бояться "Свободи". Крім того, депутат Коржинський поводився неадекватно, і був напідпитку. Але це не звільняє його від відповідальності за його поведінку та за образу честі і гідності депутатів від "Свободи". Сьогодні ми вкотре намагалися відстояти права Малехівської громади, у якої крадуть землю. І люди побачили, на кого насправді працює депутатська більшість у Львівській облраді – вони покривають чиновників, які мають понести покарання за злочинний дерибан землі".
 
За матеріалами прес-служби ВО "Свобода"
Переглядів: 587 | Додав: fingert | Теги: п'яний депутат | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Друзі сайту
 
 
Українська експертно-правова лабораторія Юрія Мачулянського © 2024
Конструктор сайтів - uCoz