Меню сайту
Категорії каталога
На часі [1039]
Тенденції [174]
Провідники диктату повідомляють [71]
Погляд [174]
Життя групи [120]
Технології [7]
Люди дії [8]
Корисні поради [16]
В цьому розділі можна ознайомитись з різними корисними порадами
Форма входу

+ Український Тиждень. Новини

Інформаційна картина дня від українського часопису "Тиждень".

добавить на Яндекс
З ПИТАННЯ РОЗМІЩЕННЯ БАНЕРНОЇ РЕКЛАМИ ЗВЕРТАЙТЕСЬ ЗА ТЕЛ.0685860339
Головна » 2014 » Січень » 10 » ТОВ "Санком-Рівне" повернуто його відходи
14:46
ТОВ "Санком-Рівне" повернуто його відходи
Після програного процесу в суді щодо ненадання послуг з вивезення твердих побутових відходів ТОВ "Санком-Рівне" не заспокоїлося та надіслало учаснику правозахисної групи "Fingert & Law Corporation" на новорічні та різдвяні свята через шість місяців кольоровий папір середньою щільністю 80 г/м2. Оскільки  правозахисна група "Fingert & Law Corporation" не займається накопиченням паперових відходів, а на кольоровому папері від комерційного підприємства відсутні будь-які позначення щодо подальших дій з кольоровим папером правозахисна група відправила надісланий папір відправнику. Водночас, правозахисною групою "Fingert & Law Corporation" готується позов до Рівненської міської ради та її виконавчого комітету щодо бездіяльності, а саме ненадання відповіді на звернення учасників правозахисної групи та включення до Правил благоустрою м. Рівне положення про державних примус громадян до договору з ТОВ "Санком-Рівне". Зазначений позов буде подано після різдвяних свят.
Для громадськості додатково повідомляємо, що відповідно до ухвали апеляційного суду Рівненської області, яке набрало законної сили, в м. Рівне відсутні контейнери та урни для побутових відходів, тобто юридично мешканці міста викидають побутові відходи на вулицю.
Зауважимо, що директор ТОВ "Санком-Рівне" в особі свого помічника Рощук Катерини Михайлівни пропонували координаторові правозахисної групи "Fingert & Law Corporation" Jerzy Maczulianski приєднатися до групи компаній "Санком", на що отримав відмову у зв'язку з тим, що учасники правозахисної групи не поділяють дегенеративних споживацьких цінностей в основі яких лежить примітивний гедонізм та захланність. Крім того, ТОВ "Санком-Рівне" немає жодних активів, окрім канцелярського приладдя та веб-сайту, що унеможливлює відшкодування завданих комерційним господарським товариством збитків.

                                                      "Fingert & Law Corporaton"
Категорія: Життя групи | Переглядів: 457 | Додав: archinfo | Теги: відходи, ТОВ Санком-Рівне, рейдерство | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Друзі сайту
 
 
Українська експертно-правова лабораторія Юрія Мачулянського © 2024
Конструктор сайтів - uCoz