Меню сайту
Категорії каталога
На часі [1039]
Тенденції [174]
Провідники диктату повідомляють [71]
Погляд [174]
Життя групи [120]
Технології [7]
Люди дії [8]
Корисні поради [16]
В цьому розділі можна ознайомитись з різними корисними порадами
Форма входу

+ Український Тиждень. Новини

Інформаційна картина дня від українського часопису "Тиждень".

добавить на Яндекс
З ПИТАННЯ РОЗМІЩЕННЯ БАНЕРНОЇ РЕКЛАМИ ЗВЕРТАЙТЕСЬ ЗА ТЕЛ.0685860339
Головна » 2013 » Вересень » 25 » ТОВ "Санком-Рівне" притягнуто до суду за ненадання послуг з вивезення побутових відходів
13:23
ТОВ "Санком-Рівне" притягнуто до суду за ненадання послуг з вивезення побутових відходів
22 вересня 2013 року правозахисною групою "Fingert & Law Corporation" (Австралія) спільно з Global Alliance for Incinerator Alternatives/Global Anti-Incinerator Alliance (США) до Рівненського міського суду Рівненської області подано позовну заяву до ТОВ "Cанком-Рівне" (oфіційний веб-сайт www.sunkom.rv.ua) треті особи : Антимонопольний комітет України, Держспоживінспекція України про захист споживчих прав, зокрема виключення території приватного будинку, який перебуває у приватному корпоративному управлінні, з території обслуговування ТОВ "Санком-Рівне" у зв'язку з ненаданням послуг з вивезення побутових відходів зазначеним господарським товариством. З огляду на зібрані докази, визначений виконавець послуг з вивезення побутових відходів не має жодного обладнання для надання подібних послуг на території міста Рівне. Ми вважаємо, що визначений виконавець послуг з вивезення побутових відходів має лише банківський рахунок та торгову марку, хоча до розгляду справи по суті такі висновки робити передчасно.
Щодо сміттєпереробного заводу, збудованого за участю німецьких концернів «FFK» і «Dyckerhoff AG» на території Шпанівської сільської ради Рівненського району, слід зазначити наступне. Зазначеним заводом володіє ТОВ "УКРЕКО-ІНДАСТРІ" зареєстроване в м. Рівне за адресою вул. Д.Галицького, 25, тобто адресою реєстрації ТОВ "Санком-Рівне". Статутною діяльністю ТОВ "УКРЕКО-ІНДАСТРІ" є юридична діяльність, а не утилізація побутових відходів. Як наслідок, зазначене господарське товариство не має жодних дозвільних документів (ліцензій) на здійснення утилізації побутових відходів.
Зважаючи на вищевикладені обставини, вважаємо, що в місті Рівне має місце істотне порушення санітарного законодавства та законодавства щодо поводження з відходами. Це означає, що у разі пред'явлення будь-яким споживачем позову господарському товариству за ненадання або не якісне надання послуг стягнути з відповідача завдану шкоду буде практично неможливо. Як відомо, господарське товариство немає у власності навіть приміщення.

                                                      "Fingert & Law Corporation"
Категорія: Життя групи | Переглядів: 720 | Додав: archinfo | Теги: ненадання послуг, ТОВ Cанком-Рівне, Шахрайство | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Друзі сайту
 
 
Українська експертно-правова лабораторія Юрія Мачулянського © 2024
Конструктор сайтів - uCoz