Меню сайту
Категорії каталога
На часі [1039]
Тенденції [174]
Провідники диктату повідомляють [71]
Погляд [174]
Життя групи [120]
Технології [7]
Люди дії [8]
Корисні поради [16]
В цьому розділі можна ознайомитись з різними корисними порадами
Форма входу

+ Український Тиждень. Новини

Інформаційна картина дня від українського часопису "Тиждень".

добавить на Яндекс
З ПИТАННЯ РОЗМІЩЕННЯ БАНЕРНОЇ РЕКЛАМИ ЗВЕРТАЙТЕСЬ ЗА ТЕЛ.0685860339
Головна » 2011 » Квітень » 22 » У Януковича з‘явилися 1,7 гектара землі
15:55
У Януковича з‘явилися 1,7 гектара землі
Посадовці оприлюднили свої декларації про доходи за 2010 рік. Статки зросли майже у всіх керівників держави.
Президент Віктор Янукович задекларував, що має 1,7 га землі в селі Нові Петрівці під Києвом. У попередній декларації цього не було. Очевидно, йдеться про землю на території колишньої державної резиденції "Межигір'я". Там ліс, озера, вихід до річки. Така ділянка коштує не менше як $1,7 млн, кажуть столичні рієлтори. Яким коштом її купили — незрозуміло. Банківські рахунки президента зросли: 2009 року на них було 1,08 млн грн, торік — 1,63 млн грн.
Янукович стверджує, що займає невелику частину "Межигір'я". Насправді, з розповідей робітників, резиденція має 137 га. На цій землі розташовані маєток господаря, окремий дім для гостей, тенісні корти, підземний тир, відкритий басейн, кінний клуб, невеликий зоопарк та дерев'яний чотириповерховий будинок для розваг, який робітники називають "Хонка". Кажуть, її оздоблення обійшлося в 76 млн грн. Самі лише двері з ліванського кедра коштували 500 тис. грн.
— Я звів один будинок такий, клубний, — хвалився Янукович на зустрічі з німецькими підприємцями торік. — Його будувала "Хонка" — фінська компанія.
Дружина президента Людмила живе в Донецьку. У своїй декларації глава держави зазначив, що вона має 0,7 га землі та дім на 303 кв. м. Хоча на цій території є ще два великі будинки. За рік Людмила Олександрівна отримала 15,5 тис. грн пенсії.
Старший син президента Олександр є власником будівельної корпорації "Менеджмент ассетс компані" та Всеукраїнського банку розвитку зі статутним капіталом 310 млн грн. Має триповерховий будинок на Оболонських Липках у столиці.
Молодшому синові президента, нардепу-"регіоналу" Вікторові, належить дворівнева квартира неподалік дому старшого брата. У цьому ж помешканні прописаний батько. Янукович-молодший захоплюється автомобілями. Їх у нього понад 10.
Упродовж минулого року заробітки Віктора Федоровича зросли майже вп'ятеро. Квартира, будинок та два гаражі залишилися з попередніх років. А от автомобіля він так і не придбав.

За матеріалами видання gazeta.ua

Категорія: На часі | Переглядів: 333 | Додав: fingert | Теги: доходи глави держави | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
Друзі сайту
 
 
Українська експертно-правова лабораторія Юрія Мачулянського © 2024
Конструктор сайтів - uCoz