Меню сайту
Категорії каталога
На часі [1039]
Тенденції [174]
Провідники диктату повідомляють [71]
Погляд [174]
Життя групи [120]
Технології [7]
Люди дії [8]
Корисні поради [16]
В цьому розділі можна ознайомитись з різними корисними порадами
Форма входу

+ Український Тиждень. Новини

Інформаційна картина дня від українського часопису "Тиждень".

добавить на Яндекс
З ПИТАННЯ РОЗМІЩЕННЯ БАНЕРНОЇ РЕКЛАМИ ЗВЕРТАЙТЕСЬ ЗА ТЕЛ.0685860339
Головна » 2011 » Лютий » 21 » У Мінрегіонбуді працюють над нормативною базою адмінтерреформи
12:44
У Мінрегіонбуді працюють над нормативною базою адмінтерреформи
До початку березня 2011 року при Мінрегіоні буде утворена робоча група, завдання якої – розробити та подати Кабінетові Міністрів України концептуальні засад реформування адміністративно-територіального устрою, територіальної організації органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування в Україні. Про це йшла мова на спеціальній нараді в Міністерстві під головуванням заступника Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Григорія Семчука.
 
«На сьогодні одним з важливих елементів проголошеної Президентом України адміністративної реформи, та відповідних рішень Ради регіонів є передача повноважень від центральних органів виконавчої влади органам місцевого самоврядування, удосконалення територіальної організації влади на регіональному та місцевому рівнях. Це спонукає нас зробити аналіз напрацьованих розробок щодо реформи місцевого самоврядування та унормування адміністративно-територіального устрою України і виробити чітке бачення кінцевої мети реформи, шляхів, ресурсів, етапів та термінів її досягнення», - зазначив Григорій Семчук.

МінРегіон
, як прозвучало на нараді, сьогодні доопрацьовує законопроекти «Про державну підтримку об'єднання сільських територіальних громад», «Пpo основи державної регіональної політики», «Про внесення змін до Закону України «Про місцеві держанні адміністрації», «Про внесення змін до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про адміністративно-територіальний устрій України».
Над необхідною нормативно-правовою базою працюють фахівці центральних та місцевих органів виконавчої влади спільно із групою експертів – науковцями, представниками політичних об’єднань і громадських організацій.

«Залучення до співпраці широкого кола фахівців дасть змогу уникнути минулих помилок і створити чітку стратегію реалізації реформ», - зазначив Г.Семчук.

За матеріалами прес-служби МінРегіону

 

 


Категорія: На часі | Переглядів: 439 | Додав: fingert | Теги: адмінреформа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Друзі сайту
 
 
Українська експертно-правова лабораторія Юрія Мачулянського © 2024
Конструктор сайтів - uCoz