Меню сайту
Категорії каталога
На часі [1039]
Тенденції [174]
Провідники диктату повідомляють [71]
Погляд [174]
Життя групи [120]
Технології [7]
Люди дії [8]
Корисні поради [16]
В цьому розділі можна ознайомитись з різними корисними порадами
Форма входу

+ Український Тиждень. Новини

Інформаційна картина дня від українського часопису "Тиждень".

добавить на Яндекс
З ПИТАННЯ РОЗМІЩЕННЯ БАНЕРНОЇ РЕКЛАМИ ЗВЕРТАЙТЕСЬ ЗА ТЕЛ.0685860339
Головна » 2010 » Травень » 11 » У сусідки Януковича в Межигір’ї погрожують забрати ділянку
21:39
У сусідки Януковича в Межигір’ї погрожують забрати ділянку
Третього травня ми писали про те, що охорона Януковича не дозволила журналістський групі нашого порталу фотографувати паркан, за яким в Межигір’ї живе Президент. Власне, конфлікт з бійцями «Беркут» не входив у наші плани, адже ми приїхали до маєтку Віктора Федоровича по інше. Нас запросила сюди його сусідка Ірина Бішарян, щоб розповісти про свою суперечку з місцевою адміністрацією.
У 2006 році вона купила тут десять соток за 52 тисячі доларів, мріючи побудувати будинок. Поки тут пустир, на якому, судячи з антуражу, якісь люди грають у футбол. Є підозра на челядь Януковича. Адже буквально за кілька метрів - зелений паркан його маєтку. І якщо раніше «Межигір’я» охороняв зведений загін міліції, то сьогодні тут «Беркут». Це, звичайно, привносить свою специфіку. Коли власниця землі виставляла кілочки, позначаючи свою територію, з-за паркану вибіг цілий взвод спецназу.
Є, правда, в цьому і плюси. Коли Віктора Федоровича охороняли звичайні міліціонери, вони викинули на ділянку Ірини стільки пляшок, що довелося вивозити їх КАМАЗом. Спецназ же на роботі не п’є. Але це все лірика.Між ділянкою Бішарян і ділянкою Януковича лежить ще одна ділянка землі. Під нею на глибині півтора метри від будиночка газорозподільної станції проходить захисний кабель, комунікації, теплотраса, каналізація, водопровід і електричний кабель. Як громадянка України, яка народилася на її території, і має право на свою ділянку землі, Ірина просила віддати неліквідну територію їй під город. І навіть написала заяву, в якій зобов’язалася передати за це громаді Нових Петрівців вісімдесят тисяч гривень.
11 липня 2008 Новопетрівська сільська рада виділила у власність цю ділянку. Але не Бішарян, а якійсь громадянці Трохимчук. І не під город, а під житлове будівництво.
- Але тут виникає кілька запитань, - говорить Бішарян. - По-перше, відповідно до закону, відстань від краю одного будинку до іншого краю має бути мінімум вісім метрів. Ширина ж цієї ділянки лише чотири з половиною метри. По-друге, якщо тут з’явиться будинок, то до нього буде неможливо ні пройти, ні проїхати - хіба що прокласти дорогу по моїй ділянці.
І найголовніше: щоб щось будувати на цих чотирьох з половиною метрах, потрібно кудись перекласти підземні комунікації. Місцевий голова за прізвище Старенький погрожує запустити їх під моєю територією, про те ж говорив головний архітектор Вишгорода Олександр Пономарьов. Але це абсолютно фантастично і нереально як з юридичної, так і з технічної точки зору.
Дійсно, уявити, як Межигір’я залишається без газу і води у зв’язку із змінами маршруту трубопроводу - дуже складно. Бішарян, у свою чергу, не розуміє, чому все так відбувається, адже її земля оформлена на неї законно. Між тим сьогодні виникає небезпека, коли територія може бути у неї відібрана.
Якісь люди привозять сюди ще якихось людей, яким показують невеликий пустир, що примикає до резиденції Президента. Пропонують купити його, а труби перекласти до неї на ділянку, а викуплену ділянку віддати під забудову.

Все це, звичайно, прямо не пов’язано з Януковичем. Але Ірина дуже хоче зустрітися зі своїм всемогутнім сусідом, щоб прямо розповісти йому про те, що відбувається. Поки безуспішно.

Інфопорн

Категорія: На часі | Переглядів: 471 | Додав: fingert | Теги: сусіди | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Друзі сайту
 
 
Українська експертно-правова лабораторія Юрія Мачулянського © 2024
Конструктор сайтів - uCoz