Меню сайту
Категорії каталога
На часі [1039]
Тенденції [174]
Провідники диктату повідомляють [71]
Погляд [174]
Життя групи [120]
Технології [7]
Люди дії [8]
Корисні поради [16]
В цьому розділі можна ознайомитись з різними корисними порадами
Форма входу

+ Український Тиждень. Новини

Інформаційна картина дня від українського часопису "Тиждень".

добавить на Яндекс
З ПИТАННЯ РОЗМІЩЕННЯ БАНЕРНОЇ РЕКЛАМИ ЗВЕРТАЙТЕСЬ ЗА ТЕЛ.0685860339
Головна » 2010 » Грудень » 15 » Уряд затвердив порядок ідентифікації об'єктів нерухомого майна
11:43
Уряд затвердив порядок ідентифікації об'єктів нерухомого майна

Кабінет Міністрів України прийняв постанову від 8 грудня 2010 р. № 1117 «Про ідентифікацію об'єктів нерухомого майна для державної реєстрації прав на них». Постановою затверджено Порядок складення та затвердження індексних кадастрових карт (планів) і кадастрових планів земельних ділянок, вимоги до їх оформлення та Порядок присвоєння об'єкту нерухомого майна реєстраційного номера.

Урядовим документом надано визначення ключовим термінам. Встановлено вимоги до змісту кадастрового плану земельної ділянки (елементів, обов'язкових для відображення на ньому). Класифіковано картографічні матеріали, які використовуються для складення кадастрових карт (планів), індексних кадастрових карт (планів). Визначено також масштабний ряд, який використовується для складення кадастрових карт (планів), індексних кадастрових карт (планів) адміністративно-територіальних одиниць України.

Згідно з постановою індексні кадастрові карти (плани), кадастрові карти (плани) оновлюються за результатами проведення топографо-геодезичних робіт та робіт із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок.

Оновлення та актуалізація кадастрових карт (планів), індексних кадастрових карт (планів) в електронному (цифровому) вигляді здійснюється постійно Держкомземом та Укргеодезкартографією.

Постанова набуває чинності з 1 січня 2011 року, крім абзацу третього пункту 1 цієї постанови, що передбачає затвердження Порядку присвоєння реєстраційного номера об"єкту нерухомого майна, який набуває чинності з 1 січня 2012 року.

(Постанову Кабінету Міністрів України від 8 грудня 2010 р. №1117 «Про ідентифікацію об'єктів нерухомого майна для державної реєстрації прав на них» розміщено у розділі «Земельне законодавство» - «Постанови»).

и   За матеріалами прес-служби Держкомзему

Категорія: Провідники диктату повідомляють | Переглядів: 564 | Додав: fingert | Теги: ідентифікація нерухомого майна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
Друзі сайту
 
 
Українська експертно-правова лабораторія Юрія Мачулянського © 2024
Конструктор сайтів - uCoz