Меню сайту
Категорії каталога
На часі [1039]
Тенденції [174]
Провідники диктату повідомляють [71]
Погляд [174]
Життя групи [120]
Технології [7]
Люди дії [8]
Корисні поради [16]
В цьому розділі можна ознайомитись з різними корисними порадами
Форма входу

+ Український Тиждень. Новини

Інформаційна картина дня від українського часопису "Тиждень".

добавить на Яндекс
З ПИТАННЯ РОЗМІЩЕННЯ БАНЕРНОЇ РЕКЛАМИ ЗВЕРТАЙТЕСЬ ЗА ТЕЛ.0685860339
Головна » 2010 » Листопад » 22 » В.Г. Яцуба: "Ми зацікавлені в розширенні інвестицій в Україну"
21:43
В.Г. Яцуба: "Ми зацікавлені в розширенні інвестицій в Україну"

Міністр регіонального розвитку та будівництва України Володимир Яцуба взяв участь в Українсько-Бельгійському економічному форумі, що відбувся 22 листопада 2010 року у м. Києві, за участі Прем’єр-міністра України Миколи Азарова та очільника бельгійської делегації Принца Філіпа.

Метою проведення заходу став розвиток українсько-бельгійських відносин, а також пошук ділових партнерів з регіонів України для якісної підготовки до Євро-2012.

Принц Філіп заявив, що Бельгія зацікавлена в розвитку і зміцненні співпраці з Україною і чекає підтримки від українського керівництва.

За його словами головні пріоритети Бельгії в подальшій співпраці – інфраструктурні проекти, будівельна галузь, транспорт, логістика, виробництво устаткування для Євро-2012.

"Також наша увага направлена на харчову промисловість, оскільки Україна має величезний агропромисловий потенціал", – зазначив він.

Окрім цього, Бельгія зацікавлена в розвитку зелених технологій і готова співробітничати з Україною у сфері збереження енергії.

"У нас є величезний потенціал для подальшої співпраці з Україною, ми готові до цього", - підсумував він.

 Під час ділової розмови очільник Міністерства регіонального розвитку та будівництва України  В.Яцуба наголосив, що Україна відкрита та зацікавлена в розширенні інвестицій, тим паче, що в останні роки в Україні щорічно реалізовується велика кількість інвестиційних проектів загальною вартістю понад 30 млрд. доларів США, а обсяг робіт, наприклад, виконуваних будівельними організаціями країни, становить близько 12 млрд. доларів США.

«Відзначу, що виробничий потенціал будівельних організацій України, працюючи в умовах вільної конкуренції, здатний задовольнити як внутрішній інвестиційний попит, так і виконання замовлень іноземних забудовників, і що залежність від імпорту будівельних матеріалів, що спостерігалася протягом декількох останніх років, на сьогодні значною мірою подолано вітчизняними виробниками. Побудовані десятки нових потужностей з виробництва сучасних будівельних матеріалів», – відзначив  Міністр.

Враховуючи позитивні зміни, що відбуваються в економіці держави, В.Яцуба наголосив:

«Сьогодні, усвідомлюючи величезний потенціал ринку України, необхідність виконання завдань, які ставить Президент та амбіційні плани держави на шляху до європейської спільноти, ми дуже зацікавлені в розширенні інвестицій, притоку нових технологій, матеріалів, конструкцій та виробів на будівельний ринок України».

                      За матеріалами прес-служби Мінрегіонбуду

Категорія: Погляд | Переглядів: 564 | Додав: fingert | Теги: інвестиції | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Друзі сайту
 
 
Українська експертно-правова лабораторія Юрія Мачулянського © 2024
Конструктор сайтів - uCoz