Меню сайту
Категорії каталога
На часі [1039]
Тенденції [174]
Провідники диктату повідомляють [71]
Погляд [174]
Життя групи [120]
Технології [7]
Люди дії [8]
Корисні поради [16]
В цьому розділі можна ознайомитись з різними корисними порадами
Форма входу

+ Український Тиждень. Новини

Інформаційна картина дня від українського часопису "Тиждень".

добавить на Яндекс
З ПИТАННЯ РОЗМІЩЕННЯ БАНЕРНОЇ РЕКЛАМИ ЗВЕРТАЙТЕСЬ ЗА ТЕЛ.0685860339
Головна » 2011 » Травень » 10 » В Рівному встановлено пам'ятний знак чекістам
12:42
В Рівному встановлено пам'ятний знак чекістам

6 травня, у прокуратурі Рівненської області відбулися урочистості з нагоди відкриття Пам’ятного знака працівникам органів прокуратури та святкування Дня Перемоги.Захід відбувся за участю голів обласної державної адміністрації Василя Берташа та обласної ради Юрія Кічатого.

На початку урочистостей прокурор області Василь Присяжнюк відкрив Пам’ятний знак працівникам органів прокуратури, розміщений на території адмінбудівлі відомства. У своєму слові він наголосив: «Пам’ятний знак працівникам прокуратури – це символічний крок, започаткований Генеральним прокурором України, до вшанування всіх тих, хто самовідданою працею в органах прокуратури творив майбутнє держави і її народу, віддав частину свого життя заради ствердження законності. Цій високій місії присвятили все своє життя багато поколінь працівників органів прокуратури Рівненщини. Пам’ятний знак спонукатиме нас глибоко аналізувати усі напрацювання, результати багаторічної роботи, об’єктивно оцінювати здобутки, визначати подальші перспективи».

Встановленням пам’ятного знака започатковуються нові традиції. На цьому місці надалі проводитимуться визначні та урочисті події. Молоді спеціалісти, які поповнюватимуть лави працівників органів прокуратури, прийматимуть тут присягу на вірність закону, істині та ідеалам своєї професії.

Стрічку перед пам’ятним знаком урочисто перерізали Василь Присяжнюк, Василь Берташ та Юрій Кічатий.

Після відкриття знаку прокурор області привітав з нагоди Дня Перемоги ветеранів. Воювати на фронтах війни довелося колишнім прокурору Рівненської області Семену Вишневському, прокурору Радивилівського району Степану Лаврентюку. Працювали у тилу і розділяли всі негаразди того часу ветерани прокуратури Євгенія Німа, Віктор Карпов, Любов Якимчук, Надія Поповська, Володимир Колковець, Степан Галело. Від імені всього колективу органів прокуратури Рівненщини Василь Присяжнюк побажав присутнім ветеранам міцного здоров’я, достатку, благополуччя, довгих років життя, а також вручив їм квіти та подарунки.

Також під час заходу відкрито Дошку пошани, на яку занесено15 кращих працівників та ветеранів.

Вітаючи працівників та ветеранів прокуратури з нагоди урочистостей, голова ОДА Василь Берташ відзначив за високий професіоналізм, значний особистий внесок у зміцнення законності та правопорядку ряд працівників наглядового відомства та вручив їм нагороди - іменні годинники.

За метеріалами прес-служби Рівненської обласної прокуратури

Категорія: На часі | Переглядів: 451 | Додав: fingert | Теги: пам'ятник чекістам | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Друзі сайту
 
 
Українська експертно-правова лабораторія Юрія Мачулянського © 2024
Конструктор сайтів - uCoz