Меню сайту
Категорії каталога
На часі [1039]
Тенденції [174]
Провідники диктату повідомляють [71]
Погляд [174]
Життя групи [120]
Технології [7]
Люди дії [8]
Корисні поради [16]
В цьому розділі можна ознайомитись з різними корисними порадами
Форма входу

+ Український Тиждень. Новини

Інформаційна картина дня від українського часопису "Тиждень".

добавить на Яндекс
З ПИТАННЯ РОЗМІЩЕННЯ БАНЕРНОЇ РЕКЛАМИ ЗВЕРТАЙТЕСЬ ЗА ТЕЛ.0685860339
Головна » 2010 » Вересень » 26 » Володимир Яцуба: Без розвитку будівництва не буде ніякої реформи
11:51
Володимир Яцуба: Без розвитку будівництва не буде ніякої реформи
Міністр регіонального розвитку та будівництва Володимир Яцуба запевнив, що Київський коледж будівництва, архітектури та дизайну буде найкращим навчальним закладом з підготовки фахівців будівельників. Про це він заявив під час урочистого відкриття нового навчально-лабораторного корпусу цього закладу, що відбулося за участю Прем’єр-міністра Миколи Азарова.
Володимир Яцуба повідомив, що до наступного року фахівці міністерства та коледжу спільно підготують серйозну програму розвитку Київського коледжу будівництва, архітектури та дизайну. «Ми її включимо в наступний рік у співфінансування разом з Київською міською адміністрацією, і зробимо так, щоб це був кращий навчальний заклад для будівельників усієї України», - запевнив він.

Вітаючи викладачів та студентів з відкриттям нового корпусу, Міністр зазначив, що саме сьогодні у цьому навчальному закладі закладається майбутнє України, «тому що саме будівельники будують нову Україну». Він також підкреслив важливість розвитку будівельної галузі, як основи на шляху здійснення економічних реформ. «Без будівництва не буде ніякої реформи», - наголосив Міністр.

Володимир Яцуба також вручив нагороди від Міністерства кращим викладачам та студентам навчального закладу. У свою чергу Перший заступник Голови Київської міської державної адміністрації Олександр Попов для працівників коледжу вручив ордер на трикімнатну квартиру.

У своєму слові він підкреслив, що за 60 років свого функціонування з цього закладу вийшло майже 50 тисяч випускників, які будували і будуть Україну, серед яких є і Герої України, і колишній Прем’єр-міністр, і міський голова, і народні депутати. «Це підтверджує те, що тут готують фахівців найвищого ґатунку. Тут закладають фундамент, який дає можливість досягати будь-якому випускнику, будь-якій особистості найбільших професійних вершин, які вони ставили перед собою», - зазначив Олександр Попов. На сьогодні, за його словами, керівництво міської влади ставить перед собою завдання зробити Київ найкращою європейською столицею. «Безумовно, що це потребує великих інвестицій: і приватних, і відновлення державного будівництва житла. Кожен з випускників найде тут свою перспективу. Я переконаний, що ми разом такі амбіційні плани зробимо реальністю», - наголосив він.

У заході також взяли участь Віце-прем'єр-міністр Віктор Тихонов, Голова комітету Верховної ради з питань будівництва Володимир Рибак, заступник Міністра освіти і науки Євген Сулима, Голова Солом’янської районної державної адміністрації у м. Києві Іван Сидоров, народні депутати, представники будівельних організацій, а також посольств іноземних держав, студенти яких навчаються в технікумі, та громадських організацій.

За матеріалами прес-служби Мінрегіонбуду
Категорія: Погляд | Переглядів: 488 | Додав: fingert | Теги: розвиток будівництва | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Друзі сайту
 
 
Українська експертно-правова лабораторія Юрія Мачулянського © 2024
Конструктор сайтів - uCoz