Меню сайту
Категорії каталога
На часі [1039]
Тенденції [174]
Провідники диктату повідомляють [71]
Погляд [174]
Життя групи [120]
Технології [7]
Люди дії [8]
Корисні поради [16]
В цьому розділі можна ознайомитись з різними корисними порадами
Форма входу

+ Український Тиждень. Новини

Інформаційна картина дня від українського часопису "Тиждень".

добавить на Яндекс
З ПИТАННЯ РОЗМІЩЕННЯ БАНЕРНОЇ РЕКЛАМИ ЗВЕРТАЙТЕСЬ ЗА ТЕЛ.0685860339
Головна » 2010 » Червень » 9 » Володимир Яцуба сподівається, що найближчої середи Уряд затвердить порядок використання коштів для будівництва доступного житла
15:36
Володимир Яцуба сподівається, що найближчої середи Уряд затвердить порядок використання коштів для будівництва доступного житла
Міністр регіонального розвитку та будівництва України Володимир Яцуба направив Прем’єр-міністру України Миколі Азарову попередній перелік будівельних компаній, які на сьогодні потребують кредитування за відсотковою ставкою 14% річних. Про це очільник Мінрегіонбуду повідомив на брифінгу у вівторок 8 червня.
За словами Володимира Яцуби, спільно з місцевими органами виконавчої влади Мінрегіонбудом відпрацьовуються пропозиції щодо добудови кожного житлового будинку з високим ступенем будівельної готовності. «Одним із можливих шляхів завершення будівництва вбачається надання кредитно-фінансовими установами кредитів забудовникам», - додав Міністр.
Він також висловив сподівання, що на найближчому засіданні Уряду буде розглянуто проект постанови КМУ про затвердження Порядку використання коштів Стабілізаційного фонду для надання державної підтримки для будівництва та придбання доступного житла.
Володимир Яцуба поінформував, що Наказом Мінрегіонбуду утворена Міжвідомча комісія для відбору об’єктів незавершеного житлового будівництва з високим ступенем будівельної готовності. Комісію очолює заступник Міністра регіонального розвитку та будівництва України Дмитро Ісаєнко. До її складу ввійшли представники Мінрегіонбуду, Головного контрольно-ревізійного управління, Рахункової палати України, Державної іпотечної установи, Мінфіну, Мінекономіки, Держкомпідприємництва та ін.
Нагадаємо, 8 червня Міністр регіонального розвитку та будівництва україни володимир Яцуба провів пряму телефонну лінію Кабінету Міністрів України, які передував брифінг для засобів масової інформації.

За матеріалами прес-служби Мінрегіонбуду


Категорія: Погляд | Переглядів: 522 | Додав: fingert | Теги: Доступне житло | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Друзі сайту
 
 
Українська експертно-правова лабораторія Юрія Мачулянського © 2024
Конструктор сайтів - uCoz