Меню сайту
Категорії каталога
На часі [1039]
Тенденції [174]
Провідники диктату повідомляють [71]
Погляд [174]
Життя групи [120]
Технології [7]
Люди дії [8]
Корисні поради [16]
В цьому розділі можна ознайомитись з різними корисними порадами
Форма входу

+ Український Тиждень. Новини

Інформаційна картина дня від українського часопису "Тиждень".

добавить на Яндекс
З ПИТАННЯ РОЗМІЩЕННЯ БАНЕРНОЇ РЕКЛАМИ ЗВЕРТАЙТЕСЬ ЗА ТЕЛ.0685860339
Головна » 2012 » Лютий » 6 » Заперечення на публікацію в Рівненському тижневику “7 днів” щодо Рівненського державного аграрного коледжу
13:31
Заперечення на публікацію в Рівненському тижневику “7 днів” щодо Рівненського державного аграрного коледжу
   В Рівненському тижневику Рівненської міської ради "7днів” від 02.02.2012 №6 надрукована публікація в стилі соцреалізму про діяльність Рівненського державного аграрного коледжу. Зокрема, в публікації зазначено про те, що заклад входить в п'ятірку найкращих закладів подібного типу, а тому варто навчатися в цьому закладі.
  З огляду на те, що навчальний заклад готує фахівців будівельного профілю хотілося б додати кілька ремарок.
  В неофіційному рейтингу навчальних закладів І-ІІІ ступеня акредитації у Рівненській області вищезазначений коледж вважається одним із найкорумпованіших навчальних закладів.
  Зокрема, в коледжі відпрацьована система оплати пропусків занять студентами. Студент, який не ходить на заняття може закрити пропуски переказом на рахунок коледжу благодійного внеску. В коледжі відсутня матеріально-технічна база для підготовки студентів будівельного відділення. Договори на проведення практичних занять для студентів за межами навчального закладу є фіктивними, й ніяких занять ніхто не проводить. Наразі, студенти будівельного відділення проходять практику на приватному будівництві родини незмінного директора-пенсіонера Корсуна Ярослава Петровича та інших шанованих людей Рівненщини. На території коледжу постійно здійснюється самочинне будівництво. Зокрема, останнім "архітектурним” витвором став "курятник” з бензобазою на першому поверсі, в якому проводяться заняття для студентів на другому поверсі. За керівництва Ярослава Петровича в коледжі розквітнув соціалізм в найгірших проявах. Чого тільки вартує провокація з вивішуванням червоного прапора на день перемоги на адміністративній будівлі коледжу в 2011 році. Не слід забувати й про спеціально обладнану кімнату в гуртожитку № 1, де VIP-відвідувачі коледжу можуть отримати ескорт-послуги від викладачок коледжу, і не тільки викладачок.
   Службовий автомобіль Ярослава Петровича "Шкода октавія" використовується виключно у приватних цілях. Паливо - державне, механік - з коледжу.
   На цей час Державною виконавчою службою України здійснюється виконавче провадження щодо бездіяльності Мінагрополітики з питання правопорушень в Рівненському державному аграрному коледжі, зокрема і господарських, за позовом колишніх икладачів.
   В судових процесах коледж користивувася та користується допомогою сторонніх юристів, що ставить під сумнів фаховість власних юристів коледжу.
   Виникає запитання, якщо Рівненський державний аграрний коледж входить в п'ятірку найкращих навчальних закладів України то що ж робиться в інших навчальних закладах, які знаходяться нижче за рейтингом.
   Не вірите нам, вважаєте публікацію наклепом, то завітайте до коледжу! Мінагрополітики свого часу теж не вірило, або не бажало  вірити. Рівненський державний коледж чекає на Вас!
"Будівельні питання"
Категорія: На часі | Переглядів: 697 | Додав: archinfo | Теги: Рівненський державний аграрний коле | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Іван Мазепа  
Минулого тижня колишній викладачці Рівненського державного аграрного коледжу Власовій Тамарі Сергіївні прийшло повідомлення з Європейського суду з прав людини про компенсацію Урядом України матеріальних та моральних збитків завдавних внаслідок судової тяганини. Сума компенсації складає 1200 євро плюс інші витрати. Судова тяганини виникла внаслідок неправомірних дій директора коледжу Корсуна Ярослава Петровича. Виникла дивна ситуація. За наявності 12 судових рішень, в тому числі рішення про бездіяльність Мінагрополітики щодо правовопрушень у коледжі та рішення Європейського суду з прав людини, Корсун Ярослав Петрович продовжує керувати коледжем. Ба більше, минулого року голова Рівненської обласної державної адміністрації Берташ Василь Михайлович зі своїм заступником завітав до колдежу з дружнім візитом на відкриття "сучасної навчальної бази".

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
Друзі сайту
 
 
Українська експертно-правова лабораторія Юрія Мачулянського © 2024
Конструктор сайтів - uCoz