Меню сайту
Категорії каталога
На часі [1039]
Тенденції [174]
Провідники диктату повідомляють [71]
Погляд [174]
Життя групи [120]
Технології [7]
Люди дії [8]
Корисні поради [16]
В цьому розділі можна ознайомитись з різними корисними порадами
Форма входу

+ Український Тиждень. Новини

Інформаційна картина дня від українського часопису "Тиждень".

добавить на Яндекс
З ПИТАННЯ РОЗМІЩЕННЯ БАНЕРНОЇ РЕКЛАМИ ЗВЕРТАЙТЕСЬ ЗА ТЕЛ.0685860339
Головна » 2010 » Вересень » 29 » Жах на вулиці Пасічній
16:36
Жах на вулиці Пасічній
Про цинізм міського голови Львова Андрія Садового у місті ходять легенди. Він може все на світі пообіцяти, запевнити, гарантувати, а потім спокійно усміхаючись відповісти: «я вам такого не казав». В цьому в черговий раз на власному прикладі змогли переконатися жителі будинку № 32 на вулиці Пасічній.
Цей будинок, а точніше хатинка здається взагалі непридатною для життя і на перший погляд, ніхто й не може жити в цій хатинці, якій на вигляд років 100. Тут немає ні каналізації, ні санвузла, стіни наскрізь сирі та мокрі, покриті грибком. Залишені папери тут за кілька годин сиріють та стають мокрими, і навіть годинники зупиняються від підвищеної вологості. В стінах безліч тріщин, які загрожують обвалом на голови мешканців а сам будинок визнаний аварійним з 1996 року. Сама ця хатинка, до Другої світової війни була зведена як сушка для фруктів з саду місцевого пана, а пізніше Жек № 504 виділив цю сільськогосподарську споруду як тимчасовий гуртожиток для своїх працівників.
Зараз в цьому будинку живе сім’я Михайла та Олександри Олійничок з двома доньками, які щодня живуть надією отримати придатне для життя житло після довгих років важкої праці у комунальному підприємстві. Матір двох дітей Олександра Олійничок вже другий десяток років намагається добитися від органів міської влади рішення про відселення їх з аварійного будинку, що зробив її інвалідом та загрожує здоров’ю молодих доньок, які щодня змушенні дихати отруйною вологістю грибків. Рік за роком жінка одержує сухі бездушні відповіді високих чиновників з управлінь та департаментів міської ради: «у зв’язку з недостатнім фінансуванням задовольнити Ваше прохання щодо надання повноцінного житла немає можливості».
Проте, нещодавно, від міського голови А.Садового прийшов обнадійливий лист, в якому діючий мер Львова повідомляв, що невдовзі здадуть в експлуатацію будинок № 23 на вул.Полуботка, тоді і буде вирішено питання про відселення сім’ї Олійничок з аварійного будинку, що загрожує обвалом. Коли Подружжя Олійничок прийшли до Садового на прийом для уточнення ситуації з обіцяним заселенням будинку на Полуботка, Андрій Садовий відповів людям, що нічого не обіцяв і не писав ніяких листів. «Я такого не міг написати. Я вам нічого не обіцяв».
Ось так Садовий виконує свої обіцянки, коли мова йде про їх практичне виконання. Пообіцявши знедоленим жителям міста, яким він вже багато років вигідно для себе керує, він намагається зробити з них дурників.
Сьогодні пан Садовий знову балотується на пост міського голови Львова, знову обіцяючи львів’янам життя в європейській столиці. Тож львів’янам варто задуматися, в яку європейську столицю цього року поїдуть на заробітки.
Чи варто львів’янам знову обирати на високу і відповідальну посаду людину, яка не володіє навіть елементарною чесністю та соромом і продовжує нахабно та цинічно знущатися з львів’ян.
Проте Садового це зовсім не хвилює, – сьогодні він впевнений у своїй перемозі. Адже як заявив він в ефірі телепередачі «Свобода вибору» на 24 каналі: «Мене ніхто ніколи раком не ставив і не поставить!».

За матеріалами видання "ЗІК"
Категорія: На часі | Переглядів: 522 | Додав: fingert | Теги: аварійний будинок | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Друзі сайту
 
 
Українська експертно-правова лабораторія Юрія Мачулянського © 2024
Конструктор сайтів - uCoz