Меню сайту
Категорії каталога
На часі [1039]
Тенденції [174]
Провідники диктату повідомляють [71]
Погляд [174]
Життя групи [120]
Технології [7]
Люди дії [8]
Корисні поради [16]
В цьому розділі можна ознайомитись з різними корисними порадами
Форма входу

+ Український Тиждень. Новини

Інформаційна картина дня від українського часопису "Тиждень".

добавить на Яндекс
З ПИТАННЯ РОЗМІЩЕННЯ БАНЕРНОЇ РЕКЛАМИ ЗВЕРТАЙТЕСЬ ЗА ТЕЛ.0685860339
Головна » 2014 » Квітень » 2 » Як вибирати торти?
13:09
Як вибирати торти?

Завжди варто звертати увагу на склад кондитерського виробу, який повинен бути вказаний на упаковці: 1. Якісний натуральний торт не може містити штучних добавок: консервантів, фарбників, емульгаторів, стабілізаторів смаку й інших хімічних компонентів. 2. У складі повинно бути саме вершкове масло, а не рослинні жири або спред. 3. Чим натуральніші компоненти, що брали участь у виготовленні торта, тим менший термін придатності такого виробу. Термін зберігання залежить від начинки. Наприклад, торт з кремовою начинкою зберігається не більше півтора доби. Якщо в кондитерському виробі використані фрукти або суфле, то зберігати його можна до трьох діб. Вафельний торт зберігається найдовше – до 30 діб, а пісочний – всього 7 діб. Як відомо, власникам кондитерських відділів невигідні короткі терміни реалізації, тому вони прагнуть не купувати їх для реалізації. За свіжим і натуральним тортом краще піти до спеціалізованого магазину. Часто зустрічається підробка термінів реалізації на товарах. 4. Краще всього купувати торт в картонній упаковці, а не в пластиковій. Річ у тім, що пластикова коробка має властивість накопичувати конденсат, де утворюється сприятливе середовище для активного розмноження бактерій. 5. Зверніть увагу на зовнішній вигляд безпосередньо самого торта. Дуже яскраві кольори свідчать про присутність хімічних фарбників у ньому. Якщо фігурки з крему деформовані, це означає, що в ньому використано неякісне вершкове масло. Якісний торт виглядає акуратно і апетитно. Краще купувати продукти найбільш відомих і крупних компаній-виробників, що перебувають тривалий час на лідируючих позиціях в даній галузі. Такі компанії вже мають стабільну базу надійних постачальників сировини, обладнані спеціальними лабораторіями, процес виробництва проходить в окремому приміщенні з необхідними умовами. Крім того, крупним лідерам на ринку кондитерської продукції невигідно свідомо псувати собі репутацію, нехтуючи якістю. Сміх для всіх: - Дістань-но з холодильника торт, коханий. - Будь ласка. А наскільки шматків його порізати, на чотири чи на вісім? - Напевно, на чотири. Вісім мені не подужати.

                                                  “Fingert & Law Corporation”

Категорія: Корисні поради | Переглядів: 2633 | Додав: archinfo | Теги: вибрати торти, якість | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Друзі сайту
 
 
Українська експертно-правова лабораторія Юрія Мачулянського © 2024
Конструктор сайтів - uCoz