Те, що йогурти корисні, переконують по телевізору з ранку до вечора тим, хто до цих пір звертає увагу на рекламу. Насправді всі сучасні “йогурти” практично некорисні,а деякі з них і інші кисломолочні продукти шкідливі і несуть небезпеку для здоров’я. Останнім часом різко зросла кількість пацієнтів з діагнозом “панкреонекроз”, які ведуть здоровий спосіб життя і, повіривши рекламі, активно вживають йогурти. Панкреонекроз – це дуже небезпечне захворювання підшлункової залози, і останнім часом він сильно “помолодшав”. Це обумовлено вмістом E 1442 – генетично-модифікованого кукурудзяного крохмалю (гідроксипропілдикрахмалфосфат – дикрахмальфосфат оксіпропіленовий), який широко застосовується в харчовій промисловості. Його відрізняє краща розчинність, стійкість в кислому середовищі, стабільність при замерзанні і таненні, має високу здібність до набухання. Самі хіміки, що створюють цей крохмаль, не можуть передбачити – як поведуть себе ці речовини в організмі людини. Вони містяться не тільки в кисломолочних продуктах, але і в кетчупах, і майонезах. Основна небезпека таких крохмалів в тому, що невідомо – чи будуть вони розщеплюватися і яким чином. Невідомо – як і на які функції організму вони потім впливатимуть. Доведено, що багато з широко розрекламованих “чудо” – бактерій йогуртів не виживає в шлунку людини довше, ніж декілька хвилин і, відповідно, не встигають надати ніякої цілющої дії. До того ж, говорити про користь кисломолочних продуктів можна тільки в тому випадку, якщо вони натуральні. Користі від йогурту з терміном зберігання більше місяця немає. Тому варто подумати двічі, перш ніж купувати цей диво-продукт під назвою “йогурт”, оскільки отримати від нього користь Вам навряд чи вдасться. Сміх для всіх. Приходить чоловік в магазин. Дивиться – на прилавку щось красиве, легке. Він підходить до продавщиці і питає: - Скажіть, що це у вас там таке красиве, легке? - Та це ж йогурт! - А-а-а! (замріяно) Йогурт!... Дві пляшки портвейну, будь-ласка.
"Fingert & Law Corporation"
|