Меню сайту
Категорії каталога
На часі [1039]
Тенденції [174]
Провідники диктату повідомляють [71]
Погляд [174]
Життя групи [120]
Технології [7]
Люди дії [8]
Корисні поради [16]
В цьому розділі можна ознайомитись з різними корисними порадами
Форма входу

+ Український Тиждень. Новини

Інформаційна картина дня від українського часопису "Тиждень".

добавить на Яндекс
З ПИТАННЯ РОЗМІЩЕННЯ БАНЕРНОЇ РЕКЛАМИ ЗВЕРТАЙТЕСЬ ЗА ТЕЛ.0685860339
Головна » 2011 » Квітень » 13 » З обласного бюджету на пам’ятник Бандері у Львові цьогоріч візьмуть понад 2,4 млн?
17:42
З обласного бюджету на пам’ятник Бандері у Львові цьогоріч візьмуть понад 2,4 млн?
На початку травня цього року розпочнуться роботи з обкладання гранітом стели позаду пам’ятника Степану Бандері у Львові.
Про це 13 квітня у коментарі ЗІКу повідомив директор УКБ Львівської облради Ярослав Візняк.
«Роботи з укладання граніту не могли виконуватися зимою, це було б неякісно і неправильно. Друге питання, була заборгованість перед фірмою-підрядником, яка на сьогодні виплачена. Оскільки підходять свята, план у нас такий – у перших числах травня розпочати роботи з обкладання гранітом стели біля пам’ятника Степану Бандері», – розповів Візняк.
З його слів, для цих робіт уже закуплена певна частина граніту, який відправлений на завод для нарізки.
На запитання, скільки потрібно коштів на завершення пам’ятника Бандері, Візняк відповів: «Загальна вартість (разом з благоустроєм), яка була визначена тендером у листопаді 2010 року становить 4 млн 980 тис. грн. Окреме питання – це є барельєфи, які ілюструватимуть історію української державності. Барельєфи не входять у будівельні проекти. Це індивідуальна робота художників, вони будуть із бронзи. Над тим зараз також іде робота. Сьогодні була нарада в голови обласної ради, де обговорювалися ці питання».
Директор УКБ Львівської облради зазначив, що при активному фінансуванні, будівництво пам’ятника Бандері може бути завершене до січня наступного року.
«Сьогодні обласна рада налаштована дуже активно фінансувати цей пам’ятник. Якщо все буде добре, то роботи можуть бути завершені до січня 2012 року», – сказав Візняк.
«Наразі виділено 1,2 млн грн. Я сподіваюся, що на наступній сесії обласної ради буде підніматися питання про фінансування програм економічного розвитку. Там ще буде десь 1,2 млн грн. Щонайменше 2,4 млн грн мало би бути у цьому році з бюджету однозначно», – зазначив він.
Щодо коштів, які надходять на благодійний рахунок, відкритий для завершення пам’ятника Бандері, Візняк повідомив, що УКБ облради не має до них жодного відношення. «Є оргкомітет. Ми до цих коштів ніякого відношення не мали. Навіть УКБ ЛОДА, яке було замовником спочатку, теж стверджує, що відношення до цих коштів не мало. Ці кошти не використовувались управліннями. Це треба звертатися в оргкомітет», – сказав Візняк.
Підрядником робіт для завершення пам’ятника Степану Бандері є луцька фірма «Граніт ексклюзив». Договір з підрядником було укладено у листопаді 2010 року.
Львівська облрада виділила 1,2 млн грн з обласного бюджету на пам’ятник Бандері.

За матеріалами видання ЗІК
Категорія: На часі | Переглядів: 501 | Додав: fingert | Теги: памятник С.Бандері | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
Друзі сайту
 
 
Українська експертно-правова лабораторія Юрія Мачулянського © 2024
Конструктор сайтів - uCoz